Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Vendy-N uvařila 18. 8. 2024 16:27 Babiččiny smažené bavorské vdolečky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vendy-N uvařila 21. 2. 2023 17:37 Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborová kaše zapékaná se sýrem: Slanina jí dodá výraznou chuť a vůni, smetana neuvěřitelnou jemnost
Svatomartinské rohlíčky Laďky Něrgešové krásně voní rumem: Nejezte je teplé, varuje oblíbená moderátorka