Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččiny smažené bavorské vdolečky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 100 min Doba tepelné úpravy: 5 min

105 min (100 min příprava + 5 min tepelná úprava)

28. 9. 2022 07:40

Suroviny pro 25 kusů

25 kusů

Nutriční hodnoty

Energie11 706 kJ / 2 798 kcal
Bílkoviny81,94 g
Tuky74,03 g
Vláknina17,55 g
Cholesterol 781 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy421,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majkaa

28. 9. 2022 15:02

Dělám je taky tak, s rumem tolik nesají olej během smažení. Na dohotovení dávám místo šlehačky tvaroh<3 Mám na ně docela chuť, asi je udělám;-)

RubyRom RubyRom

28. 9. 2022 08:30

Marie Svarcova: Děkuji Maruško:-K

Marie Svarcova

28. 9. 2022 08:20

:-)<3:yes::yes: já moc sladké nemusím ale Romanko máš je tak krásné, že bych si s chutí jeden dala :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, žloutek, droždí, mléko, rum, sůl, kůra citronová, olej, povidla švestková, šlehačka

TopRecepty.cz

Babiččiny smažené bavorské vdolečky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkZoB