Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččiny smažené bavorské vdolečky

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 100 min Doba tepelné úpravy: 5 min

105 min (100 min příprava + 5 min tepelná úprava)

28. 9. 2022 08:40

Suroviny pro 25 kusů

25 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 706 kJ / 2 798 kcal
Bílkoviny81,94 g
Tuky74,03 g
Vláknina17,55 g
Cholesterol 781 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy421,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

1. 5. 2023 18:46

tara23: moc děkuji, jsem ráda, že chutnají, děkuji za vyzkoušení i za fotku. :-K

tara23

1. 5. 2023 11:45

smažila jsem už po několikáté, jsou výborné. <3<3:-)
Za chvíli přidám fotečku

Majkaa Majkaa

28. 9. 2022 16:02

Dělám je taky tak, s rumem tolik nesají olej během smažení. Na dohotovení dávám místo šlehačky tvaroh<3 Mám na ně docela chuť, asi je udělám;-)

RubyRom RubyRom

28. 9. 2022 09:30

Marie Svarcova: Děkuji Maruško:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 9. 2022 09:20

:-)<3:yes::yes: já moc sladké nemusím ale Romanko máš je tak krásné, že bych si s chutí jeden dala :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, žloutek, droždí, mléko, rum, sůl, kůra citronová, olej, povidla švestková, šlehačka

TopRecepty.cz

Babiččiny smažené bavorské vdolečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkZoB