Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
katerinabb uvařil 10. 12. 2011 17:48 Bezlepkový sojový burger 0 0 Zobrazit detail na cestu Okomentovat
katerinabb uvařil 10. 12. 2011 17:31 Štrúdl z tvarohového těsta 0 0 Zobrazit detail Použitá bezlepková mouka Jizerka +1 vejce Okomentovat
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu