Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Garficka uvařila 5. 9. 2012 05:36 Polévka z červené čočky s uzenými křídly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Garficka uvařila 5. 9. 2012 05:36 Polévka z červené čočky s uzenými křídly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Garficka uvařila 20. 6. 2012 06:17 Zeleninový salát s nakládaným Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Garficka uvařila 20. 6. 2012 06:16 Zeleninový salát s nakládaným Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Garficka uvařila 25. 1. 2012 06:48 Krabí těstovinový salát se zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cibulové placky „cibuláčky“: Na křupavé placičky stačí jen pár ingrediencí, výraznou chuť cibule zjemní sýr a voňavé bylinky
Objevte svět zavařování i vy! Želírovací cukr, Gelfix nebo Želírovací cukr se stévií. Který si vybrat?