Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Iva.Plzen uvařila 6. 12. 2015 18:00 Lívance bez cukru a pšeničné mouky s ovocnou merendou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iva.Plzen uvařila 9. 11. 2015 08:32 Jablečný štrúdl z ovesných vloček a jahelné mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pozor na záměnu mletého a mělněného masa: Mají jinou chuť, složení a mnohdy i kvalitu. Navíc se nehodí na stejné vaření
Mrkev pečená v tymiánovém jogurtu: Skvělá pochoutka je voňavá a aromatická díky bylinkám a směsi koření
Jak na dokonale vláčný mrkvový dort? Těsto se nesmí přesušit, dobré chuti prospěje i citronová poleva a krém z Lučiny