Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
Vynikající obrácený jahodový koláč: Perfektní moučník připravíte snadno z pár ingrediencí, nikdy už nebudete dělat jiný
Buchty po ránu: Pusinky s rybízem a růží podle Josefa Maršálka. Nadýchaný sladký recept oživí svatbu i jakoukoliv jinou oslavu
soninakol uvařila 11. 1. 2017 11:13 Přírodní plátky na žampionech 0 0 Zobrazit detail Bylo to moc dobré, brambůrky z remosky. Okomentovat
Jogurtové rychlokoblížky s povidly: Voňavé nadýchané koblížky se rozplývají na jazyku, příprava je snadná a hotové jsou za chvíli
11 foto Nečekané překvapení: Kristína Nemčková končí v nejlepší restauraci světa, vítězka MasterChefa hledá nové výzvy