Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
MarekCzedron uvařil 16. 7. 2020 19:02 Pappardelle s hříbkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MarekCzedron uvařil 16. 7. 2020 19:01 Pappardelle s hříbkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MarekCzedron uvařil 16. 7. 2020 19:00 Pappardelle s hříbkovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Buď můj sladký Valentýn: Oslavte svátek zamilovaných! Servírujte čokoládu, jahody i chilli a probuďte vášeň!