Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
Vyzkoušeli jsme rychlou pizzu z toustového chleba a výsledek nás příjemně překvapil: Za 15 minut ji podáváte a chutná skvěle
Petra Nouzov uvařila 12. 1. 2020 19:25 Zapečené máslové fazole ve smetanovém krému 0 0 Zobrazit detail Vyzkoušeno, ochutnáno, moc dobré. Okomentovat
Petra Nouzov uvařila 12. 1. 2020 19:25 Zapečené máslové fazole ve smetanovém krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Tereza Bebarová nabídla recept na rybízovou bublaninu s podmáslím a svěřila se, že práce s cukrářem Maršálkem je pro ni za odměnu