Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Petra Nouzov uvařila 12. 1. 2020 19:25 Zapečené máslové fazole ve smetanovém krému 0 0 Zobrazit detail Vyzkoušeno, ochutnáno, moc dobré. Okomentovat
Petra Nouzov uvařila 12. 1. 2020 19:25 Zapečené máslové fazole ve smetanovém krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Staročeské kraple neboli pokroutky: Křehké smažené pečivo efektně vypadá a doslova se rozplývá na jazyku, příprava je snadná
Chorvatsko na talíři: Jak připravit hovězí pašticadu, tradiční dalmatské jídlo? Chce to sušené švestky, víno a zeleninu!