Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
alenakrahulcova106 uvařila 3. 7. 2021 11:54 Kokosová buchta, politá smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
42 foto Soutěžící MasterChef Česko jdou do boje: Seznamte se s šestnácti uchazeči o dva a půl milionu korun a prestižní titul
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit