Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra na přírodno

Vepřová játra v dnešní době seženete běžně, a tak si z nich můžete připravit chutný oběd. Rychlá úprava na přírodno dává vyniknout jejich křehkosti a šťavnatosti. Je to klasika, která neomrzí, ale dovede ji zkazit nedostatečná příprava.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

13. 2. 2010 18:59

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 458 kJ / 588 kcal
Bílkoviny97,00 g
Tuky13,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 485 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy19,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

22. 9. 2023 16:33

Dnes jsem potřebovala rychlý oběd, tak byla vepřová játra v této úpravě. Většinou místo oleje na pánvi orestuju užší hranolky slaniny, ty pak použiju na hotová játra a tuk použiju na opečení jater. Ke konci restování ještě přidávám cibuli nakrájenou na půlkolečka a rozebranou na kousky, stačí ji udělat dosklovita. Podávala jsem s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 1. 2022 09:35

:-)<3<3moc se mi líbí recept i foto :-K

07hop

24. 5. 2015 15:45

mmm

ivulinka ivulinka

11. 4. 2013 20:14

Ivana79:Ivanko, děkuji za kladný komentář a za fotečku:-K

Ivana79 Ivana79

11. 4. 2013 19:38

Tak ja neviem,skúšala som už robiť pečienky na sto spôsobov,ale táto klasika je najlepšia:-p:yes:a s chlebom,tak ako má na fotke Radulinka,je to bomba,na večeru sme dojdeli tak:-))+21

Mňonka

11. 10. 2011 15:35

Miluju játra a na přírodno úplně nejvíc! Teď vyskoušíme tvůj recept to bude parádní ňamka... :yes:

ivulinka ivulinka

22. 3. 2011 19:52

Jani, díky za fotka, trilobity jsem viděla v Prostřena poprve.

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 3. 2011 13:19

Ivi, dovařeno, snězeno. Dovolím si přidat fotky. Jako přílohu jsem zkusila tzv. trilobity, které nedávno byly v pořadu "Prostřeno". Potírané česnekem v olivovém oleji neměly chybu;-) Tobě jsem bodík už dala. Moc dobré:-p

Radek

15. 5. 2010 12:42

Dobrota :-))

hana27

14. 4. 2010 12:24

snadné rychlé....a mnam...jdu vařit ..to bude mnamka a diky za recept ..:yes::yes::yes::-p:-p:-p

Lenka30 Lenka30

14. 2. 2010 09:27

Vypadají nádherně !!U nás je jím jen já:-p:yes:.Ale když na ně dostanu chuť tak si je udělám a dá si i babička Bodík

pipre pipre

14. 2. 2010 00:39

Játra podobně upravená mám moc ráda:yes:+7

jana73

13. 2. 2010 20:28

Ivulinko, to je přesně to co mám ráda. Bohužel moje děti žádné vnitřnosti nejí:-( a já si je dávám jen v restauraci. Bod je jasnej a tiše závidím:yes:

cardanka

13. 2. 2010 20:25

Jejda přírodní jatýrka:-ptaké vařím 5.bod tak ten tam musí;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 2. 2010 20:12

Krásné foty a super jídlo, každopádně za plusík a Radulinka6 nádherný talíř:-*:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: přírodní játra jatra na prirodno přírodní játra recept veprova jatra vepřová játra na pánvi hovězí játra na přírodno vepřová játra recepty jatra na panvi jatra prirodni játra recept játra recepty kureci jatra na prirodno vepřová játra recept přírodní játra recepty úprava vepřových jater recepty vepřová játra játra prirodne recepty z veprovych jater vepřová játra na na pánvi recept na prirodni jatra

Suroviny: játra vepřová, olej, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Vepřová játra na přírodno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L7ND