Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vymýšlíte každým rokem nové druhy cukroví za účelem obdivných reakcí Vašich známých? Pečete každé Vánoce stále to samé, ale přesto máte chuť na něco jiného? Bojíte se nového, ale chcete změnit již otřepanou klasiku? Zbystřete: je tu osvědčená tradice v novém kabátě a bez pečení! Jsou tu včelí úly!

Vymýšlíte každým rokem nové druhy cukroví za účelem obdivných reakcí Vašich známých? Pečete každé Vánoce stále to samé, ale přesto máte chuť na něco jiného? Bojíte se nového, ale chcete změnit již otřepanou klasiku? Zbystřete: je tu osvědčená tradice v novém kabátě a bez pečení!  Jsou tu včelí úly!

Řada z Vás zkušených hospodyněk si asi říká, že včelí úly tu jsou a byly po desetiletí a v zásadě není čím ohromit. Nicméně firma Reproplast doplnila tuto klasiku o nové tvary, a to hned o čtyři. První dvojici tvoří medvídek s kočičkou, druhou slepička s beránkem, jež zcela jistě ohromí celou Vaší rodinu společně s Vašimi přáteli, protože Vánoce jsou přeci svátky zejména návštěv, radosti a společných zážitků.

Formičky jsou vyráběny z vysoce kvalitního plastu zajišťujícího dlouholetou životnost a díky celé řadě nejpřísněji stanovených potravinářských atestů splňují také požadavky nejnáročnějších zájemců, jež se zajímají o bezpečnost produktů.

Věřte, že naše sladká zvířecí skvadra výrazně zpestří Váš stůl, zaplní bříška všech nadšenců, ale také Vás zaplaví vlnou obdivných otázek: „Jak si to udělala?“ A to je přeci tak krásné!

PR článek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více