Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Krkovička pro návštěvu

Krkovička je oblíbeným masem na gril, jelikož je pěkně prorostlá, což jí zaručuje šťavnatost. Skvěle ale chutná i pečená v troubě. Ochuťte maso pikantní marinádou, proložte náplní a snadno vytvoříte oběd, na kterém si pochutná celá rodina.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby odležení)

22. 2. 2012 13:00

Suroviny

Porce: 10 osob

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 043 kJ / 4 073 kcal
Bílkoviny405,12 g
Tuky244,70 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 960 mg
Sodík 6,44 g
Sůl15,35 g
Sacharidy49,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pečínku si dejte s chlebem nebo bramborami na jakýkoliv způsob. Všichni si budou pochutnávat!!!

ZDROJ : http://www.recepty.cz/recept/krkovicka-pro-vitanou...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hanka

14. 12. 2016 13:45

Tomáš: Mi to tedy barbarské nepřipadá a věřte, že opravdu nevařím 1 rok.;-) Sice se nebráním novým receptům, naopak je vyhledávám-řekla bych až moc, ale právě vepřové s jeho nevýraznou chutí je potřeba ochutit jak česnekem a cibulí, tak samozřejmě i jiným kořením a bylinkami a dochucovadly. To je věc názoru. Odměnou jsou mi potom takřka vylízané talíře.

Tomáš

7. 12. 2016 23:06

Málo kdy dávám česnek do čistého vepřového, vlastně téměř vůbec. Guláše a směsi to jo, ale sem ne. Skopové na česneku a i hovězí ho snese, ale přerazit vepřovou chuť česnekem, zdá se mi u čistého masa barbarské. Každý máme chutě jiné a názory také.

spagetka spagetka

15. 11. 2016 07:42

Mně česnek chutná, ale souhlasím, že záleží nejen na množství, ale i na druhu receptu.

Dajda Dajda

15. 11. 2016 07:29

tejaja: ... a někdo ani česnek nemůže, přece se kvůli tomu nevzdá jakéhokoliv vepřového! Já bych skoro řekla, že do tohoto receptu se ani nehodí (taky jsem ho už zkusila). :-)

tejaja tejaja (moderátorka)

14. 11. 2016 22:10

Hrabje.bas: Tie "bludy" som jedla priamo doma u autorky receptu Airan. A môžem ti povedať, že bludy rozprávaš ty. Nejedol si, tak nerozprávaj. Mimochodom, nie do každej úpravy bravčového mäsa treba strčiť cesnak. Je množstvo receptov, kde ten cesnak neide, nie je len jediná príprava bravčového.

Hrabje.bas

14. 11. 2016 21:56

Takže opět BLUDY, jak je poslední dobou častým zvykem. Výborný nápad, ale... Každý dobře ví, že vepřové, zvláště krkovici, která je plná "nositele chuti", tuku, vždyť víte, je NAPROSTO KONTRAPRODUKTIVNÍ péci bez česneku. Škoda to vepřovýho!!!

feri.j

11. 11. 2016 20:55

:yes:<3<3

vladka1486

15. 8. 2016 13:59

Moc děkuji za úžasný recept. Pořád jsem přemýšlela, co udělám jiného, na oslavě mých narozenin na chatě s přáteli. Zkusila jsem Váš recept a vyšlo to. Podařilo se a já jsem od všech jsem sklidila chválu :-) . Dovolím si přidat fotky, dávám palec nahoru a plný počet bodů :yes: :yes:

Pavel

24. 7. 2016 12:16

celé stránky top recepty jsou dobré -recepty jak sladké tak i ostatní i krkovička byla výborná jen tak dál a přeji Vám hodně zhlédnutí a dávám palec nahoru :yes:

JendaBenda

15. 7. 2012 15:04

Takže uděláno, ochutnáno - milováno. Báječná plná chuť, je to překvapivě šťavnaté a libové. Příště zkusíme vyměnit žampiony za hříbky :yes:

marcelka395 marcelka395

28. 2. 2012 09:51

O víkendu pekl tuto dobrotu manžel;-)bylo to výborné:yes:docela by se tam mohla přidat i cibule,a uzenou krkovičku tam dal krájenou na jemnější kousky;-)dovoluji si přidat fotky:-8;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 2. 2012 20:28

Moc príma bašta:-p+17:yes:

marcelka395 marcelka395

22. 2. 2012 17:32

Dnes jsem dostala krkovici od tchýně;-)tak mám inspiraci:yes:;-)

mysulka mysulka

22. 2. 2012 17:25

:-p viděla jsem na stránkách Apetitu, vypadá to dobře:yes:

candy candy

22. 2. 2012 17:08

Tento recept jsem našla v časopise apetit a nemohla jsem odolat ho nevyzkoušet.:-)) Při příležitosti oslavy narozenin se opravdu tento recept vyplatil. :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho péct krkovici krkovice recepty co uvařit pro návštěvu jak dlouho péct krkovičku jak péct krkovici krkovice recept jak pect krkovičku krkovička na medu krkovička recepty recepty z krkovice recepty pro návštěvu z vepřového masa maso pro navstevu jak upravit krkovici krkovicka recept jak upravit krkovičku krkovice apetit co uvarit z krkovicky recepty pro navstevu recept na krkovici pečená krkovice s bůčkem

Suroviny: krkovice vepřová, pepř, olej, víno bílé, hořčice, med, sůl, maso uzené, sýr, žampióny

TopRecepty.cz

Krkovička pro návštěvu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/533X