Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Anna Kocikova, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Hezký večer Potřebovala jsem uvolnit místo v mrazáku…“ Anna Kocikova, před 4 hodinami
„Dobrý večer 😊, my jsme dnes dojedli švestkové knedlíky a k…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„A když už je salát, k večeři jsem udělala 8 chlebíčků.…“ tara23, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
22. 11. 2010 14:37
nebo nějaký od cathleen a postupně jsem se propracovala ke svému oblíbenému receptu - 350ml teplé vody, 2 PL oliv.oleje, 2 ČL kmínu nebo chleb. koření (nebo jejich kombinace), 2 ČL soli, 1/3 kostky čerstvého droždí a 500 g mouky - žitné a pšeničné, podle toho jaké mám načaté sáčky a jakou mám náladu. Občas přidám hrst ovesných vloček a občas nejaká semínka (slunečnice, dýně, sezam ...)
Tak snad jsem ti moc nezamotala hlavu.
22. 11. 2010 14:34
Irrenko, pro začátek zvol jednoduchý recept. Já jsem začínala s tímto. Peč v pekárně, ať máš co nejméně práce. Přeji hodně úspěchů
22. 11. 2010 14:20
18. 10. 2010 15:20
Vyzkouším ten, na který linkuje tejaja.
Díky moc! Petr
12. 10. 2010 12:36
12. 10. 2010 05:48
12. 10. 2010 05:42
lecebne__metody.doc
11. 10. 2010 22:19
8_-_donuty.odp
11. 10. 2010 22:11
11. 10. 2010 18:14
11. 10. 2010 17:51
11. 10. 2010 16:36
11. 10. 2010 16:29
11. 10. 2010 12:25
11. 10. 2010 12:18
Předchozí 1 2 3 Další