Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víte, jak udělat z pálivé papriky nepálivou?

když už je nakrájená,nebo radši v celku??? ted se dak koupit pálivé po 3kilech v penaci,kdyby měl někdo zajem;-) nepálí sice moc, jen červené kousky,ale pro děti to není,tak děkuji za tip

Já nevím, ale dnes koupit pálivou papriku je celkem problém. Na plněné papriky jsou lepší, když alespoň trochu pálí, nebo kousek pálivé papriky i do leča nebo do guláše.
Jednou se mi podařilo koupit pálivé, ale ty byly ostré jak feferony, pálily mě ruce asi 3 dny. Ale to už je snad deset let.

Přesně, záleží na typu odrůdy, na značce, nikoli na zemi, kde se pěstuje ;-);-) Ale jako nápad beru a příležitostně vyzkouším :yes:

andsen: papriky, ktoré sa predávajú pod názvom Slovenské papriky, pálivé nie sú. ;-) Pálivé sú maďarské odrody, samozrejme nie všetky. ;-)

Pajinko moje milá :-)
zachránila jste můj zeleninový salát na naší dovolené na Slovensku.Nějak jsem při kupování papriky zapomněla,že slovenské papriky jsou pálivé :-) Děkuji za pomoc a dobrý trik ;-)
S pozdravem Andrea

Pokud máte zájem, a chtěli by jste místo pálivé papriky mít papriku sladkou, dejte do 1 litru studené vody několik lžiček soli a vložte papriku na 5-10 minut. Pomáhá to.
Máte-li zájem o jiné užitečné
informace, napište mi na email
a já Vám odpovím.
Pajinka.Ondruskova@email.cz

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Nejnovější recepty Více