Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tento víkend, tedy 30. 4. a 1. 5. se v Brně můžete těšit na jedinečnou ochutnávku jídla z celého světa. Přehlídka více než 20 zástupců z různých koutů světa se představí na festivalu mezinárodních kuchyní Ochutnej svět. Ochutnat můžete od extrémního asijského streetfoodu až po menu nejlepších evropských kuchařů.

Během dvou dní čeká na návštěvníky festivalu bohatý program. „Nabídneme středomořské delikatesy, přehlídku asijské a arabské kuchyně, poctivé americké burgery a steaky, ale i hmyzí kuchyni. Lidé se mohou těšit na přehlídku irských dudáků, whisky i originální huggies. Po jídle si pak mohou dát sladkou tečku. Nabídneme francouzské dezerty a palačinky, raw, bezlepkové a veganské dorty, čerstvou kávu nebo asijskou čajovnu.
 
Těšit se můžete na celodenní doprovodný program v podobě kuchařských show, soutěží a vystoupení hudebníků z celého světa. Pro děti máme nachystanou dětskou stage, kde si čas na festivalu zpříjemní výrobou lízátek, náhrdelníků a náramků z těstovin, malováním na obličej či dalšími atrakcemi.
 

Pro více informací navštivte naše webové stránky http://www.justfest.cz/ nebo https://www.facebook.com/events/446360728891384/

Vstupenky v předprodeji nejen na www.smsticket.cz nebo na http://www.justfest.cz/vstupenky/, ale i brněnských předprodejních místech.

 

Komentáře

Erika

25. 5. 2016 10:45

My si za dobrým jídlem rádi vycestujeme do zahraničí. Každý rok šetříme na dovolenou a pojistíme se raději více penězi do zásoby, kdyby se naskytla nějaká opravdu dobrá bašta (kdyby nám uniklo nějaké super jídlo, jen proto že by nebyli korunky, tak snad vyskočím z kůže...) a pak na tři týdny odcestujeme do ciziny ochutnat tamní speciality. Našim dobrodružným výpravám za jídlem říkáme gastroturistika. :yes: http://www.srovnator.cz/cestovni-pojisteni/

Přidat komentář