Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 14:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 13:09
Poslední příspěvky
„tara23: Já jen čekám, kdy najdu v lednici dort, okrájený do…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Dobrý podvečer dievčatá. Cez víkend sme využili pekné…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo máš doma koumáka s estetickým…“ tara23, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
3. 7. 2011 10:07
3. 7. 2011 09:39
3. 7. 2011 09:36
3. 7. 2011 07:10
3. 7. 2011 06:57
Tak mě napadlo vzít na pomoc brčko, špejli a gumičku.
Do brčka dáme špejli (aby se nelámalo), aby brčko po špejli necestovalo tak na ní uděláme jakoby uzel z gumičky a můžeme odpeckovávat bez nepořádku. Šťáva, která obvykle cáká všude okolo, se tady dostane do brčka a nikde není velký nepořádek.
Tento "odpeckovávač" dáme na višeň proti otvoru po stopce a jen lehce zatlačíme. Brčko je krásně ostré a tak pecka vyjede ven hladce a jde to krásně rychle.
Použila jsem u tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/21764-visnove-rezy....
V příloze je nafocený postup.
Předchozí 1 2