Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 4 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Hezký den, u nás dneska vepřové nudličky na zelenině dušené…“ tara23, před 4 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka a řízečky z panenky s…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Dobré ráno, sme pozvaní na grilovačku, tam beriem čerstvo…“ magdalenka, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
3. 7. 2011 11:07
3. 7. 2011 10:39
3. 7. 2011 10:36
3. 7. 2011 08:10
3. 7. 2011 07:57
Tak mě napadlo vzít na pomoc brčko, špejli a gumičku.
Do brčka dáme špejli (aby se nelámalo), aby brčko po špejli necestovalo tak na ní uděláme jakoby uzel z gumičky a můžeme odpeckovávat bez nepořádku. Šťáva, která obvykle cáká všude okolo, se tady dostane do brčka a nikde není velký nepořádek.
Tento "odpeckovávač" dáme na višeň proti otvoru po stopce a jen lehce zatlačíme. Brčko je krásně ostré a tak pecka vyjede ven hladce a jde to krásně rychle.
Použila jsem u tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/21764-visnove-rezy....
V příloze je nafocený postup.
Předchozí 1 2