Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Elektrický gril“ tara23, před 21 hodinami
„Úspěchy úspěšných...“ Nadja, 30. 5. 2025 15:09
Poslední příspěvky
„Janina54: Janino povídej, přeháněj, kde jste v Turecku byli…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezké slunečné odpoledne. Po včerejším návratu z Turecka…“ Janina54, před 1 hodinou
„Hezký den dnes bramboračka a kuří prsa přírodně s…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
3. 7. 2011 11:07
3. 7. 2011 10:39
3. 7. 2011 10:36
3. 7. 2011 08:10
3. 7. 2011 07:57
Tak mě napadlo vzít na pomoc brčko, špejli a gumičku.
Do brčka dáme špejli (aby se nelámalo), aby brčko po špejli necestovalo tak na ní uděláme jakoby uzel z gumičky a můžeme odpeckovávat bez nepořádku. Šťáva, která obvykle cáká všude okolo, se tady dostane do brčka a nikde není velký nepořádek.
Tento "odpeckovávač" dáme na višeň proti otvoru po stopce a jen lehce zatlačíme. Brčko je krásně ostré a tak pecka vyjede ven hladce a jde to krásně rychle.
Použila jsem u tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/21764-visnove-rezy....
V příloze je nafocený postup.
Předchozí 1 2