Náhrada cukru Gluopurem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Dobrý večer 😊, dnes jsme dojedli kuře a udělala jsem domácí…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Julia Oskerova: tak mi zítra řekneš, jsem na tenhle film…“ tara23, před 6 hodinami
„tara23: 😃Áno, uhádla si.“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10. 2. 2015 12:34
přesně jak se tu píše - glukopur má nižší sladivost. Pokud chceš nahrazovat cukr něčím zdravějším, můžeš použít třeba maltitol - má téměř stejnou saldivost, ale nižší GI a také se po něm nekazí tolik zuby. Můžeš si o něm něco přečíst tady http://www.maltitol.czwww.maltitol.cz
26. 1. 2015 20:09
7. 1. 2012 08:41
20. 12. 2011 08:45
Nedostatečná funkce jater, žloutenka, horečka, nadměrná fyzická námaha
Hroznový cukr je nejrozšířenější monosacharid, který se volně vyskytuje v mnohých plodech, zejména v hroznovém víně.
Glukopur je snadno a rychle stravitelný, doporučuje se na celkové posílení organizmu a jako zdroj energie při nechutenství doprovázející různá onemocnění a horečnaté stavy, také při špatné funkci a onemocnění jater (např. mononukleóza, žloutenka). Jako rychlý zdroj energie je vhodný i pro sportovce a pro těžce pracující osoby.
Nedoporčuje se používat bez dostatečné rady s lékařem dlouhodobě, ale opravdu jen jako jednorázové posílení organismu. U nemocí vždy platí rada lékaře či lékárníka.
20. 12. 2011 07:54
19. 12. 2011 22:32