Náhrada cukru Gluopurem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 6 hodinami
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas zbytek polevky od vcera, a velice…“ hazel, před 4 hodinami
„MachyHonza: Dobrý den Honzo, jsem spokojená s mletým masem…“ Veruncicka, před 4 hodinami
„Simona Skolakova: tak u nás je to přesně naopak, manžel…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10. 2. 2015 13:34
přesně jak se tu píše - glukopur má nižší sladivost. Pokud chceš nahrazovat cukr něčím zdravějším, můžeš použít třeba maltitol - má téměř stejnou saldivost, ale nižší GI a také se po něm nekazí tolik zuby. Můžeš si o něm něco přečíst tady http://www.maltitol.czwww.maltitol.cz
26. 1. 2015 21:09
7. 1. 2012 09:41
20. 12. 2011 09:45
Nedostatečná funkce jater, žloutenka, horečka, nadměrná fyzická námaha
Hroznový cukr je nejrozšířenější monosacharid, který se volně vyskytuje v mnohých plodech, zejména v hroznovém víně.
Glukopur je snadno a rychle stravitelný, doporučuje se na celkové posílení organizmu a jako zdroj energie při nechutenství doprovázející různá onemocnění a horečnaté stavy, také při špatné funkci a onemocnění jater (např. mononukleóza, žloutenka). Jako rychlý zdroj energie je vhodný i pro sportovce a pro těžce pracující osoby.
Nedoporčuje se používat bez dostatečné rady s lékařem dlouhodobě, ale opravdu jen jako jednorázové posílení organismu. U nemocí vždy platí rada lékaře či lékárníka.
20. 12. 2011 08:54
19. 12. 2011 23:32