sražená buchta - prostě začátečník
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Dobrý deň dievčatá, včera som tu mala všetkých svojich…“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Krásnou neděli, u nás plněné brknedlíky, zelí, a že…“ Jajajajaapaja, před 4 hodinami
„Hezký den, sice je jen 18 stupnů, ale slunečno, dneska jsem…“ tara23, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
4. 6. 2012 14:44
moc děkuji za rady, určitě všechny vyzkouším.
Kdyby vás ještě něco napadlo, sem s tím, budu ráda. Pro dokonalou buchtu vyzkouším všechno...no, skoro všechno : D
(Už jsem psala díky včera, ale z nějakého důvodu se mi tady neobjevily. možná jsem to nakonec neodeslala..., tak kdyby ste tady nalezly příspěvek podobného obsahu...)
4. 6. 2012 06:33
2. 6. 2012 17:54
2. 6. 2012 15:15
2. 6. 2012 13:30
už nějakou dobu peču buchtu z podmáslí nebo z kefíru, ale často se mi stane (u té kefírové prakticky vždy), že místo krásně nadýchaného, vláčného těsta vytáhnu takovou tlustou palačinku. Táta mi sice tvrdí, že je dobrá, ale já se na ni nemůžu ani podívat, když vím jak měla vypadat původně...
Vážně nevím, co dělám špatně - Troubu otvírám až když se doba pečení chýlí ke konci, dávám si pzor, abych byla jemná a s pekáčem nepraštila... Může být na vině třeba nakládání s kypřícím práškem?
Prosím zkušené pekařky o radu.
Díky : D