sražená buchta - prostě začátečník
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas dnes leco s cesnekovym chlebem. Dnes…“ hazel, před 8 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, děkuji za odpověď.“ Nadja, před 12 hodinami
„Hezký večer všem. Dnes jsem doma sama, Petr jel na chatu;…“ Nadja, před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
4. 6. 2012 13:44
moc děkuji za rady, určitě všechny vyzkouším.
Kdyby vás ještě něco napadlo, sem s tím, budu ráda. Pro dokonalou buchtu vyzkouším všechno...no, skoro všechno : D
(Už jsem psala díky včera, ale z nějakého důvodu se mi tady neobjevily. možná jsem to nakonec neodeslala..., tak kdyby ste tady nalezly příspěvek podobného obsahu...)
4. 6. 2012 05:33
2. 6. 2012 16:54
2. 6. 2012 14:15
2. 6. 2012 12:30
už nějakou dobu peču buchtu z podmáslí nebo z kefíru, ale často se mi stane (u té kefírové prakticky vždy), že místo krásně nadýchaného, vláčného těsta vytáhnu takovou tlustou palačinku. Táta mi sice tvrdí, že je dobrá, ale já se na ni nemůžu ani podívat, když vím jak měla vypadat původně...
Vážně nevím, co dělám špatně - Troubu otvírám až když se doba pečení chýlí ke konci, dávám si pzor, abych byla jemná a s pekáčem nepraštila... Může být na vině třeba nakládání s kypřícím práškem?
Prosím zkušené pekařky o radu.
Díky : D