Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřty na pivu speciál

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

25. 4. 2020 21:22

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 662 kJ / 1 114 kcal
Bílkoviny31,87 g
Tuky15,47 g
Vláknina64,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy181,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Oskeruska

26. 4. 2020 09:37

Eja57: jsem ráda, že si toho také někdo všiml..Zaujala mne úžasná fotka, jsem přesvědčená, že to bude chuťově výborné, ale nechápu tu délku pecení, když je to uzenina, která je během chviličky hotová..:-) I hodina by mi přišla až až..

Eja57 Eja57

26. 4. 2020 08:03

Tu výslednou chuť si dovedu představit:yes:
Ale moc si nedovedu představit ty časy a teploty:-O o přikrytí se nic nepíše...moje trouba po hodině 200 st nepřikrytého čehokoli z masa vyrobí ...no... uhlí...hnědé...spíš černé.... Ten čas pobytu v troubě je určitě v receptu podstatný, a bude to asi taaaak dobré, že to vyzkouším...a ev. vzniklý koks hodím autorovi na hlavu:-D:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buřty na pivu top recepty

Suroviny: buřt, cibule červená, cibule bílá, paprika čerstvá červená, žampióny, rajče, česnek, pivo černé, pepř, rozmarýn čerstvý, cukr, ocet, olej, protlak rajčatový, paprika sušená uzená, čerstvé bylinky

TopRecepty.cz

Buřty na pivu speciál

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G3RL