 
		
Řízek
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcelko, děkuji za odpověď.“ Nadja, před 2 hodinami
„Hezký večer všem. Dnes jsem doma sama, Petr jel na chatu;…“ Nadja, před 2 hodinami
„Dobrý večer 😊, já jsem dnes vytáhla oběd z mrazáku, už ho…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
	
			 
		
	
			 
		
 
	 
					
5. 9. 2012 20:17
5. 9. 2012 10:26
5. 9. 2012 07:00
P.S. Když oni fasádu, my to poženeme ve štok
5. 9. 2012 06:46
4. 9. 2012 18:49
A v tom receptu je použito karé bez kosti ,to se dá také vyklepat.Ten návod je zcela závádějící nejsou tam teploty oleje v těch pánvích a proto muže být výsledek zcela nejistý.
4. 9. 2012 09:16
4. 9. 2012 09:15
4. 9. 2012 08:48
4. 9. 2012 07:36
4. 9. 2012 06:30
4. 9. 2012 06:14
http://rodina21.cz/pro-chutove-poharky/to-je-maso-...
4. 9. 2012 06:00
A ještě jednou moc děkuji
4. 9. 2012 05:10
4. 9. 2012 05:10
http://www.lidovky.cz/cisarsky-vidensky-rizek-z-te...
3. 9. 2012 19:18
http://www.figlmueller.at/index.php/de/unser-schni...
P.S. zajímá mne hlavně způsob smažení, nevím, zda jsem to správně pochopila, ale hovoří se tu o třech pánvích nebo pánev a pak nějaké plechy k dopékání, no nevím, třeba budete chytřejší, více hlav, více ví a já moc a moc děkuji