 
		
Jak na pizzu, aby při pčení nevytékala štáva
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes čínská polévka a manžel borůvkové knedlíky…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezký den, dnes jsem dělala vepřové roštáky, hranolky,…“ tara23, před 2 hodinami
„Dobry vecer, u nas pizza kupovana, smoothie z cervene…“ hazel, před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
	
			 
		
	
			 
		
 
	 
					
30. 12. 2012 15:49
K teplotě-čím vyšší, tím kratší doba pečení, to si určitě vychytáte.
Těsto vydrží v lednici cca 3 týdny až měsíc,nebo si můžete předpéct korpusy, nechat na mrazáku a brát dle potřeby.Držím palce
30. 12. 2012 11:53
30. 12. 2012 11:51
29. 12. 2012 22:32
Jaro a léto pečeme pizzy v grilu na dřevěném uhlí,mnohem lepší chuť. Už se blíží pecím na dřevo.
Čím vyšší teplota, tím lépe.Profi pece mají rozpětí 350 - 500 stupňů.
29. 12. 2012 19:28
29. 12. 2012 18:57
29. 12. 2012 18:55
29. 12. 2012 15:16
28. 12. 2012 10:47
27. 12. 2012 17:51
27. 12. 2012 16:27