Jak na pizzu, aby při pčení nevytékala štáva
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 4 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: já nechci nic, chci zachovat chut hrušek.…“ tara23, před 4 hodinami
„Dobry vecer, ted jsem dodelala mexicke guacamole a vecer…“ hazel, před 4 hodinami
„tara23: já do nich přidávám badyán, skořici, hřebíček ,…“ Jajajajaapaja, před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
30. 12. 2012 16:49
K teplotě-čím vyšší, tím kratší doba pečení, to si určitě vychytáte.
Těsto vydrží v lednici cca 3 týdny až měsíc,nebo si můžete předpéct korpusy, nechat na mrazáku a brát dle potřeby.Držím palce
30. 12. 2012 12:53
30. 12. 2012 12:51
29. 12. 2012 23:32
Jaro a léto pečeme pizzy v grilu na dřevěném uhlí,mnohem lepší chuť. Už se blíží pecím na dřevo.
Čím vyšší teplota, tím lépe.Profi pece mají rozpětí 350 - 500 stupňů.
29. 12. 2012 20:28
29. 12. 2012 19:57
29. 12. 2012 19:55
29. 12. 2012 16:16
28. 12. 2012 11:47
27. 12. 2012 18:51
27. 12. 2012 17:27