Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 1 hodinou
„“ Nadja, 7. 5. 2025 10:24
„Přání a gratulace“ mika59, 29. 4. 2025 20:26
Poslední příspěvky
„Dnes přijela vnučka, tak jsem k obědu dělala palačinky -…“ Nadja, před 1 hodinou
„Dobrý večer dievčatá, včera som bola na strednom Slovenku…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Jajajajaapaja: do tvarohu do buchet jsem krupičku také…“ Nadja, před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
1. 4. 2018 14:23
31. 3. 2018 19:04
23. 2. 2018 18:38
6. 11. 2017 06:45
5. 11. 2017 15:58
16. 7. 2017 17:36
13. 7. 2017 09:46
6. 10. 2016 16:00
K Pavlovi na předchozí stránce: nemohu s Vámi souhlasit. Smalt je umělá vrstva, může se odprýsknout, pouští barviva, prostě je lepší dělat přímo na litině. A ohledně té kvality/nekvality: dle Vás by potom neměla existovat „švédská ocel“, ne? Vždyť ocel se vyrábí stejnými technologickými postupy ze stejných surovin, takže dle Vás je úplně jedno, kde je vyrobena, kvalita musí být stejná jak z Činy, Švédska nebo z USA, ne? Proč je tedy švédská ocel nejkvalitnější na světě, co?
A to samé je s litinou. A nebude to jen v technologickém postupu, ale i hlavně ve výchozích surovinách: železný šrot („určitě“ ho někdo přebírá, že?) versus kvalitní severská železná ruda.
Ano, máte pravdu, že u Le Creuset a Staub je kvalita litiny jedno, protože ji „chrání“ vrstva smaltu. Ale věděl jste, že jsou to také čínské výrobky?
6. 5. 2016 14:59
6. 5. 2016 08:13
5. 5. 2016 06:21
27. 4. 2016 10:31
27. 4. 2016 06:38
26. 4. 2016 12:47
26. 4. 2016 07:05
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další