Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 15:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 14:09
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Dekuji Simonko, jsem rada ze jsi me to…“ hazel, před 8 hodinami
„Dobry vecer, vcera ty jakoby jitrnice me moc nechutnali,…“ hazel, před 8 hodinami
„Jajajajaapaja: brzlík - hotový je podobný mozečku - ale…“ Nadja, před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
1. 4. 2018 14:23
31. 3. 2018 19:04
23. 2. 2018 18:38
6. 11. 2017 06:45
5. 11. 2017 15:58
16. 7. 2017 17:36
13. 7. 2017 09:46
6. 10. 2016 16:00
K Pavlovi na předchozí stránce: nemohu s Vámi souhlasit. Smalt je umělá vrstva, může se odprýsknout, pouští barviva, prostě je lepší dělat přímo na litině. A ohledně té kvality/nekvality: dle Vás by potom neměla existovat „švédská ocel“, ne? Vždyť ocel se vyrábí stejnými technologickými postupy ze stejných surovin, takže dle Vás je úplně jedno, kde je vyrobena, kvalita musí být stejná jak z Činy, Švédska nebo z USA, ne? Proč je tedy švédská ocel nejkvalitnější na světě, co?
A to samé je s litinou. A nebude to jen v technologickém postupu, ale i hlavně ve výchozích surovinách: železný šrot („určitě“ ho někdo přebírá, že?) versus kvalitní severská železná ruda.
Ano, máte pravdu, že u Le Creuset a Staub je kvalita litiny jedno, protože ji „chrání“ vrstva smaltu. Ale věděl jste, že jsou to také čínské výrobky?
6. 5. 2016 14:59
6. 5. 2016 08:13
5. 5. 2016 06:21
27. 4. 2016 10:31
27. 4. 2016 06:38
26. 4. 2016 12:47
26. 4. 2016 07:05
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další