Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„Poděkování “ mika59, 20. 12. 2025 16:49
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 15. 12. 2025 08:27
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas bude pastyruv kolac s brocolicii. Jiz…“ hazel, před 7 hodinami
„Zdravím dievčatá, dnes som upiekla moravské vrabce z bôčika…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Pěkné nedělní odpoledne 😊, u nás dnes k obědu fusilli s…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
1. 4. 2018 13:23
31. 3. 2018 18:04
23. 2. 2018 17:38
6. 11. 2017 05:45
5. 11. 2017 14:58
16. 7. 2017 16:36
13. 7. 2017 08:46
6. 10. 2016 15:00
K Pavlovi na předchozí stránce: nemohu s Vámi souhlasit. Smalt je umělá vrstva, může se odprýsknout, pouští barviva, prostě je lepší dělat přímo na litině. A ohledně té kvality/nekvality: dle Vás by potom neměla existovat „švédská ocel“, ne? Vždyť ocel se vyrábí stejnými technologickými postupy ze stejných surovin, takže dle Vás je úplně jedno, kde je vyrobena, kvalita musí být stejná jak z Činy, Švédska nebo z USA, ne? Proč je tedy švédská ocel nejkvalitnější na světě, co?
A to samé je s litinou. A nebude to jen v technologickém postupu, ale i hlavně ve výchozích surovinách: železný šrot („určitě“ ho někdo přebírá, že?) versus kvalitní severská železná ruda.
Ano, máte pravdu, že u Le Creuset a Staub je kvalita litiny jedno, protože ji „chrání“ vrstva smaltu. Ale věděl jste, že jsou to také čínské výrobky?
6. 5. 2016 13:59
6. 5. 2016 07:13
5. 5. 2016 05:21
27. 4. 2016 09:31
27. 4. 2016 05:38
26. 4. 2016 11:47
26. 4. 2016 06:05
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další