 
		
lahůdková cibule
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes čínská polévka a manžel borůvkové knedlíky…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezký den, dnes jsem dělala vepřové roštáky, hranolky,…“ tara23, před 3 hodinami
„Dobry vecer, u nas pizza kupovana, smoothie z cervene…“ hazel, před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
	
			 
		
	
			 
		
 
	 
					
14. 7. 2013 14:24
14. 7. 2013 10:28
Zkoušela jsem i nať usušit, ale víc nám prostě chutná mražená
14. 7. 2013 10:00
14. 7. 2013 07:31
14. 7. 2013 05:16
Já na cibulku i ostatní zelenini používám tento nálev:
4 l vody, 1 l 8% octa, 400 g cukru a 150 g soli (ale množství si dej dle své chuti). Protože mám ale doma diabetiky, dávám místo normálního cukru sladidlo pro diabetky, množství vyděleno 5. Cibulku sterilju 20 min. při 85°°C
Pokud ji máš fakt hodně, tak ji i usuš: Zbav vrchní slupky, odřízni kořínky a listy a nakrájej na 4 mm plátky. Suš buď v sušičce nebo při 60°C
13. 7. 2013 20:43