lahůdková cibule
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 56 minutami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„K večeři jsem udělala topinky s vajíčkem a sýrem“ tara23, před 59 minutami
„Dobrý deň dievčatá, včera som tu mala všetkých svojich…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Krásnou neděli, u nás plněné brknedlíky, zelí, a že…“ Jajajajaapaja, před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
14. 7. 2013 15:24
14. 7. 2013 11:28
Zkoušela jsem i nať usušit, ale víc nám prostě chutná mražená
14. 7. 2013 11:00
14. 7. 2013 08:31
14. 7. 2013 06:16
Já na cibulku i ostatní zelenini používám tento nálev:
4 l vody, 1 l 8% octa, 400 g cukru a 150 g soli (ale množství si dej dle své chuti). Protože mám ale doma diabetiky, dávám místo normálního cukru sladidlo pro diabetky, množství vyděleno 5. Cibulku sterilju 20 min. při 85°°C
Pokud ji máš fakt hodně, tak ji i usuš: Zbav vrchní slupky, odřízni kořínky a listy a nakrájej na 4 mm plátky. Suš buď v sušičce nebo při 60°C
13. 7. 2013 21:43