Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Mražení jídla “ Sabule77, před 7 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 1 hodinou
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Řízky, zelňačka, věnečky i prázdné stoly: Takhle vypadaly rauty ve volebních štábech Petra Pavla a Andreje Babiše
Legendární Café Imperial: Jak šel čas s kavárnou, kde se točil film Kristián a vzduchem někdy létaly koblihy
Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny
17. 2. 2009 21:43
no co k tomu povedat....ako vidite vysledok....ake bolo to maso tmave pred spracovanim, tak po spracovani ostalo stale take tmave....a aj omacka....taketo tmave maso s omackou som este nevidela. priznam sa neochutnavala som ho nejako mohutne...len tak opatrne....v ziadnom pripade to nechutilo ako kralik, ktory otecko vytiahne z kotca, klepne a oderie ho. ani nahodou. maso sa rozpada, nebol problem ho upiect...asi za hodinu a pol. muz si na nom velmi pochutil a povedal, ze ma v sebe to maso nieco a nevie to popisat...potom sa o to pokusil a povedal...ze mal raz take susto ktore chutilo ako pecienka a raz take, ako keby ho mal ako jednohubku s jahodou...tak z toho som mudra nebola. ale to s tou pecienkou *jatra* mu asi prislo podobne lebo jedol kusok kde bola slanina a to s tou jahodou zas dostal asociaciu kvoli tym hrozienkam. ja by som to prirovnala k divine . maso sa nevlasuje, skor ako ked upeciete kuracie stehno, tak sa rozpadne na viacero kusov. no a ako som pisala tento komentar, tak mi zhorely zemiaky ako priloha k tejto kapibare
14. 2. 2009 22:45
14. 2. 2009 22:19
14. 2. 2009 22:05
14. 2. 2009 21:24
14. 2. 2009 21:23
14. 2. 2009 21:20
14. 2. 2009 21:19
14. 2. 2009 21:05
14. 2. 2009 20:59
14. 2. 2009 20:51
14. 2. 2009 20:39
img_0101.jpg
14. 2. 2009 20:28
14. 2. 2009 20:27
14. 2. 2009 20:07
1 2 Další