Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

spálený česnek

Ivette879: no když se ti nespálí zelenina, tak promíchaný česnek by snad neměl taky. Můžeš ho taky rozetřít a do zeleniny promíchat, určitě než se dopeče pouští vodu a česnek to vydrží. Já do pečené zeleniny dávám celé neloupané stroužky a pak je vymačknu. Můžeš taky použít česnek práškový granulovaný (sušený)

Ahoj, vždycky, když dělám v troubě třeba zapečneou zeleninu atd. s plátky česneku, pokaždé se víc než půlka spálí a je prostě hořkej. Nemám ho tam přihodit později na poslední chvíli? To ale nestihne tolik prostoupit do jídla ne? (horkvzdušnou troubu nemam, jen klasickou)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Naposledy jste si prohlédli