Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

DOMÁCÍ PEKÁRNA

Boubelindo, to je u me kazdou chvilku, nevim, ze jsem na to deleni ci nasobeni takovej "flink":-8 Pred dvema lety, kdyz jsem jela jako vedouci na detskej tabor, tak jsem si rekla, ze s sebou upecu babovku, aby mely deti neco dobreho na svacinu. Tak jsem pekla svou nejoblibenejsi a.....poprve v zivote se mi srazila:-S. Tak ze tu srazenou babovku necham priteli ke snidani a detem upecu jinou. No a opet se mi srazila:-S:-S to uz jsem zurila. Tak jsem si opet rekla, ze teda na babovku kaslu a upecu jogurtovou litou buchtu se svestkama, ta je taky moc dobra:yes: Ale aby ji bylo vic, tak ze ji udelam s dvojite davky. V puvodnim receptu je jeden maly jogurt a ostatni ingredience se "kelimkuji". Ja na dvojitou davku dala jogurt velky, a nez mi doslo, ze je to vlastne dvojita davka, tak jsem ostatni ingredience zdvojnasobila a sypala to tam tim velkym kelimkem:-D:-)):-D, takze jsem ve finale michala dvojitou davku jogurtu, ctyri davky mouky, ctyri cukru, atd... a hrozne jsem se divila, proc mam to testo takovy tuhy. No az mi to doslo, tak jsem to podle oka naredila mlekem a bylo:-8 Nebylo to sice tak uplne ono, ale detem chutnalo a to bylo hlavni:yes: (zajimavy, ze jsem tuhle historku povidala v sobotu rano kamosce, zrovna v dobe, kdy jsem do pekarny dala tu dvojitou davku kvasnic:-D)

:-)):-)):-)):-)) Jé Suzanno to je pěkná historka hnedka po ránu. :-D:-)) To jsem se nasmála, ale jak se řiká, chybama se člověk učí.;-)

Dobre rano:-) pekarnicka zatim jmeno nema, ale zato uz ma sestricku:-p Vykladala jsem o ni mamce a ta se rozhodla, ze ji koupi babicce k narozeninam, tak jsem musela jeste jednou do Lidlu a koupit druhou:-) Jmeno se casem take urcite vyvrbi. Jsem na to ujeta a pojmenovavam vetsinou uplne vsechno, hlavne auta:-D
Jinak v pekarne zatim pecu jen chlebiky ze smesi, abysme se nejdrive poradne poznaly:-p Akorat v sobotu jsem zkousela http://www.toprecepty.cz/recept/3377-kefirove-angl... z polovicni davky. Tak jsem dala polovinu mouky, kefiru a ostatnich ingredienci, akorat kvasnice jsem zapomnela rozpulit a dala je tam cele:-8 Po chvili jsem si pripadala jako v pohadce Hrnecku, var:-D Testo sice nepreteklo, ale moc mu nechybelo.... Bylo mi lito to vyhodit, tak jsem i z tohoto testa upekla bagetky, no bagetky....spis veky:-8 (strasne to nakynulo) a pritel ze me mel hroznou srandu:-)):-D Tak jsem ho upozornila, ze takovych nepovedenych bagetek bude muset snist jeste poradnou hromadu, nez se to naucim spravne:-D

Suzannko - mám tu samou pekárničku, jsem s ní velice spokojená - upekla jsem v ní i kuře, mrkni na http://www.toprecepty.cz/recept/4539-kure-z-pekarn.... Přeji hodně úspěchů v pečení čehokoliv;-)

Verčo, gratuluji k té pekárničce:-) Zrovna dnes jsem pekla chlebíček se škvarkama, mňam:-p

Suzanno:-)též blahopřeji k novému přírůstku do rodiny.A už jsi mu dala jméno?No kdyby jsi to brala podle datumu nákupu tak by se "Bifi" jmenoval Ivan,Ivánek;-):-D:-D.Docela dobrý jméno ne?:-D:-D;-).Ale ať se jménem či bez,přeji ti krásné pečení a ať vás vždy probouzí ta nejkrásnější chlebová vůně;-).Už se moc těším na tvé fotečky s voňavými výtvory:-p:-p

Suzanno také gratuluji, uvidíš brzo se od ní nehneš.:-)):-)) Přeji voňavé pečení.:yes:;-)

suzannko, gratuluju :-), chápu Tvoji radost a doufám, že s ní budeš spokojená. Myslím, že za ty peníze je to skvělá koupě;-)

:yes:

Tak jsem se vcera stala hrdou majitelkou pekarny Bifinett KH1171 a mam z toho ooohromnou radost:-) zatim jsem zkusila jen chleba ze smesi a myslim, ze se fakt povedl:yes: Uz se moooc tesim az vyzkousim vsechny uzasne receptiky, ktere jsou na techto strankach:yes::-p
Jeste jednou vsem dekuji za pomoc pri rozhodovani:-)

Mám Etu Dellicu a ta předehřev nemá, rozčiluje mě v uvozovkách, protože se prodlužuje doba např. kynutí těsta. Jinak bych řekla, že těsto stejně vykyne s předehřevem i bez něj. Takže doba všech programů je s předehřevem u Biffinetky delší. Když jsem si kupovala první Etu, vůbec jsem o žádném předehřevu neměla ani zdání a nerozhodovalo to při výběru pekárny. Když ho má OK, když ne, tak to není vada. Hlavně na obou mám ráda odložené starty, jak na pečení, tak na těsto!

Ja mám ETU SIESta a predhrev tam je. Ten predhrev je kvôli tomu, aby všetky ingrediencie získali rovnakú teplotu. A prečo niekoho rozčuľuje, veď ja pri tom nič nepotrebujem robiť ani obstarávať...:-O

sumafka - já bych se chtěla zeptat, proč Tě rozčiluje ten předehřev:-O, já jsem si naopak myslela, že je to dobře, že nemusím pamatovat na to, aby suroviny měly stejnou teplotu, ale třeba se mýlím, rozhodně nejsem zkušená pekařka, pekárnu mám chvíli.:-8.Jen poprvé - samozřejmě jsem si špatně přečetla návod a když jsem zapnula pekárnu a nic se nedělo, tak jsem se lekla, že je rozbitá :-8:-D

Holky, vsem vam dekuji za nazory a rady. A....asi do ni pujdu:-8 teda jestli bude;-)
Pak dam vedet:-)

Abych se přiznala taky jsem na ni koukala, když jsem vybírala. Neustále jsem sledovala leták Lidlu, ale nic, tak jsem se potom naštvala a hledala jsem jinou. Ale myslím si, že Suzanno do ni běž. Je i podle testu dobrá a za ten peníz?:-! Jejej. Určitě budeš spokojená.;-) Tak ať pochodíš.:-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 3 hodinami

„Mražení jídla “ Sabule77, před 17 hodinami

„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více