Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohová buchta - bábovka

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 3. 2009 09:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 567 kJ / 4 438 kcal
Bílkoviny88,97 g
Tuky249,24 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,71 g
Sodík 628 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy455,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

opět jeden z rychlých ...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

3. 2. 2021 09:09

Dobrý den, přidávám fotečku. Tuto bábovku peču již dlouho a je moc dobrá. :-)

Manavalu Manavalu

17. 5. 2020 15:41

Mňam je výborná. Přidávám fotky.;-)

BUBAK BUBAK

2. 12. 2016 21:18

:yes:

ne.ver

20. 10. 2012 15:05

Dnes jsem buchtu delala, nebyla spatna, ale abych ji dostala na velky plech, musela jsem pridat 10 dkg mouky a nejaky to mliko (a i tak to chtelo vic). Je takova tenka, hodne mastna, ale chutna nam...

Ivana Ch

20. 8. 2011 04:18

Peču stejnou,jen do ní přidávám 7 lžic strouhaného kokosu. Zrovna včera jsem jí pekla, už z ní nic nezbylo.:-p:-p

rebeka rebeka

19. 8. 2011 21:26

ivulinka:krásné obrázky..s těma brusinkama to bude úžasné..:-p:yes::yes::-K

ivulinka ivulinka

19. 8. 2011 21:04

Místo rozinek jsem dala brusinky, výborná bábovka a ještě lepší na druhý den, bodík přidělen a fotky důkazem:-K

queens2

19. 3. 2011 18:55

Výborná, už je na stole a mizí :-):-):yes::yes:

srettka

8. 11. 2010 13:23

tenhle recept dělala i moje babička...mooc dobré a hlavně né dusivé. říkala, abych si schovávala bílky, co mě zbudou a pak toho sněhu může být do bábovky i víc a bude větší. já to včera spojila s receptem na šťouchanou buchtu a ještě vylepšila pupíkama z bílé čokolády, kterou jsem nastříkala po polití hnědou polevou(POLEVA - společně rozpustit 18dkg másla nebo Hery, 4 lžíce rumu, 3 lžíce horké vody, 20-25dkg práškového cukru, 4 dkg kakaa) do vypíchaných ďůlků;-)

Irrena Irrena

25. 2. 2010 11:05

Marie pravděpodobně se musí utřít máslo s cukrem a pak přidat tvaroh?Ty jsi v postupu nějak na máslo zapomněla, ale zdatné kuchařky to určitě pochopí.Dělám podobnou, je výborná a proto posílám bodík:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

7. 2. 2010 23:34

Peču skoro stejně a můžu doporučit:yes: Dávám ale jen 200 g cukru a přidávám 1 vanilkový cukr, citronovou kůru a nakonec do těsta zamíchám směs sekaných lískových oříšků, rozinek a nakrájeného kandovaného ovoce. Na začátku třu tuk, cukr a žloutky, po napěnění přidám tvaroh a pak střídavě mouku s práškem do pečiva a sníh. Někdy je těsto hustější, tak přidám trochu mléka. Dělala jsem i napůl s hladkou a hrubou moukou. Častěji peču v pekáčku než v bábovkové formě. Je to za +

Jana Pá

30. 3. 2009 14:01

:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tvarohova buchta tvarohová buchta tvarohova babovka tvarohová buchta recept buchta s tvarohem tvarohová buchta míša dia buchta recept tvarohové buchty tvarohové buchty tvarohová bábovka recept dia tvarohová bábovka dia buchty recepty tvarohova buchta levná tvarohová buchta babovka tvarohová bábovka dia rychla tvarohova babovka rebarborová buchta recept bábovka tvarohová dia buchta recept

Suroviny: tvaroh měkký, máslo, cukr, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce

TopRecepty.cz

Tvarohová buchta - bábovka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2RxM