Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 5. 4. 2024 22:39
Poslední příspěvky
„hazel: Stáničko hezky jsi nachystaná tak si to hezky všici…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„Jana Pá: Jani prosím tě, čím ta umělá inteligence…“ tara23, před 8 hodinami
„hazel: Stáni, krásně vaříš, převážně z jablíček a ano,…“ tara23, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 17 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 17 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 18 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny: Uvnitř jemné, zvenku křupavé, takové, že je budete chtít znova a znova
Vinař Michal Závada: Letošní burčák je kvalitní, litr pořídíte už od 80 korun a hlava vás z něj bolet nebude, když dodržíte jednu zásadu
MasterChef Česko: Fantastický holandský řízek! Víte, jak ho mít co nejvíce šťavnatý?
30. 10. 2008 21:00
30. 10. 2008 20:59
29. 10. 2008 14:18
29. 10. 2008 11:59
28. 10. 2008 22:58
28. 10. 2008 22:43
Já tu pekárnu chci taky, určitě má LCD displej - tady na té stránce si ji prohlédněte a přečtěte popis.Taky doufám v Ježíška
28. 10. 2008 21:41
25. 10. 2008 22:56
velmi uzitocne info k tomuto napisala alus 8.10. o 22;45.
ak chces aby ti cesto len vymiesalo a nezacalo kysnut, tak po prvom vymiesani, chvilu cesto odpociva, potom pekaren zapipa a miesa znovu. po zastaveni druheho miesania, zacne proces kysnutia.
25. 10. 2008 22:26
Na dispeji většinou bývá jen čas zbývající do konce.
25. 10. 2008 22:13
9. 10. 2008 20:27
9. 10. 2008 16:11
9. 10. 2008 09:21
9. 10. 2008 09:20
9. 10. 2008 09:18
Předchozí 1 … 40 41 42 43 44 … 49 Další