Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Porce: 1,2 litru

Nutriční hodnoty

Energie5 335 kJ / 1 275 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z tohoto množství máme 1,2 litru karamelového nápoje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

nicol.n

2. 2. 2019 13:34

Zdravím, nezkoušel tady někdo pouze 1 Salko 1 smetanu a 0,5l rumu? :-Q

lomačka

25. 11. 2013 11:05

Tak ten vanil.cukr bych tam už nedávala,je to sladké i tak :-):yes::yes:

Miluše

11. 12. 2011 10:41

tak tuhle dobrotu dělám pravidelně každý rok, akorád že svařím litr mlíka s 1 karamelovým pudinkem. Musí se míchat i po uvaření jinak se udělá škraloup. Cukru moc nedávám téměř vůbec, pak to smíchám v mixéru s uvařeným salkem a půl litra rumu. Je toho asi litr a 3/4 a vydrží to i měsíc. U nás to padlo na silvestra...dělám to vždy minimálně 14 dní dopředu, protože rum se uleží a není tak silný.:-K

janazw

10. 3. 2011 14:53

Tip: Zkuste místo šlehačky dát kokosový mlíko. Ale fakt mlíko, ne to co se prodává v plechovkách a je tam 2 cl čiré tekutiny a ten zbytek je kokosovej tuk, ale mlíko z tetrapaku, co vypadá jak mlíko a teče jak mlíko. Na ty dvě salka jsem dala litr. Nechte to přes noc v míse, ona se ta kokosová chuť ještě rozvine a druhej den posbírejte škraloup/pěnu z vršku, je sice moc dobrej, ale ucpává flašky. :)) Je z toho bezvadnej kokosovej likér! :yes::-K

misza

23. 2. 2011 14:34

Janazw:-D u nás to musí mít grády:-)):-))

misza

23. 2. 2011 14:30

Janazw netuším. U nás byl v lednici maximálně týden a byl dobrý.:-) Delší dobu bych ho neskladovala. Možná se pletu. Snad někdo zkušený poradí.:-8

janazw

23. 2. 2011 14:30

Teda holky vy jste pijačky, dělala jsem poloviční dávku, bylo to silný jak bejk, dala jsem ještě jednou salko a smetanu a nebylo to o moc lepší! A už se mi z toho ochutnávání motá hlava. :-8 Příště udělám jen salko se smetanou plus lžíci rumu! :-D:yes:

janazw

23. 2. 2011 14:02

Jak dlouho se to dá skladovat, prosím?

Mirule

15. 1. 2011 22:31

+:yes::yes::yes: mňaminka;-)

Pajaska

5. 1. 2011 14:42

Dělám a je moc fajn.:yes:

Havranek

5. 1. 2011 09:36

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

misza

2. 1. 2011 21:27

Děkuji všem za hezké komentáře a bodíky:-)

Bibinka

2. 1. 2011 20:11

Miszo, tak to je jednoduchý bomba likér a mě se líbí. Máš 7.bod:yes:

senky

2. 1. 2011 20:10

Znám,když byli moji chlapečci malí,často na mě nezbylo,letí boďánek:-D:yes:

Severinka

2. 1. 2011 19:42

Perfektní, také tak dělám likér, ale jak už jsem někde říkala, kdo má papiňák může salko uvařit v něm, stačí ponořit tak do půl až třičtvrtě a od doby začátku vaření(syčení) stačí povařit 35-45 minut. Nechat vychladnout, nejlépe do druhého dne a je hotovo. A můžete si jich uvařit více, hodí se i do různých krémů:-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karamelový likér domácí karamelový liker karamelový likér recept karamelový likér ze salka likér z karamelového salka domácí kokosový likér karamelový likér s pudinkem recept na karamelový likér liker ze salka karamelový likér z pudinku likér z karamelu karamelový rum karamelovi liker karamelove salko liker karamelový nápoj karamelovy liker bez vajec nápoj z karamelového salka jak uvařit salko v papiňáku domaci karamelovy liker recept karamelovy liker salko

Suroviny: salko, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, rum

TopRecepty.cz

Karamelový likér 2

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q2op