Jemné květákové placky

tejaja Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minút PT0H30M 4 porce Zeleninová jídla 13 názorů

521

Suroviny

1 menší květák
3 vajíčka
6 lžíc hrubé mouky
sůl
mleté černé koření
olej
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Surový karfiol nastrúhame na jemno, pridáme žĺtky a múku, osolíme, okoreníme. Jemne vmiešame sneh z bielkov. Cesto má byť nie tečúce.

  2. Z cesta na horúcom oleji pečieme malé placičky. Podávame so zemiakmi a kompótom, najlepšie slivkovým.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jemné květákové placky

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo