Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

DOMÁCÍ PEKÁRNA

mojematysek:já mám pekárnu ani né měsíc,taky jsem úplný začátečník,ale pekárnu vymazávat nemusíš ani háky.Před prvním pečením jí chce uvést do provozu u té mé je psáno vše umýt saponátem,vysušit a zapnout na 10minut na pečení s OTEVŘENÝM víkem,to je důležité,ona se jakoby vypálí nechat vystydnout a pak už můžeš normálně péci ;-)háky jsem nevyndala a nebylo to na závadu.Ale jistě ti o těch hácích řeknou zkušenější pekařky jak to dělají.;-)
taky tady dost lidiček zadělá těsto na chlebík v pekárně a pak upeče v troubě.Ale to je na volbě každého.:-K

cathleen:zrovna dneska jsem si tuhle pekarnicku prinesla z lidlu (v UK) uz se tesim jak si vni udelame prvni chlebik:-p akorat mam spoustu nejasnosti:-// manual mam pouze v anglictine takze cesky navod si prostudovavam ruzne po netu ale co jsem se nedocetla je,ze ci musim nak vymazat tu formu pred pecenim chleba a ty hnetacky zda musim vytahovat nebo pect chleb i snema....a popripade jak poznam vhodnou dobu kdy muzu ty hnetacky vyjmout:-// poradite mi stim prosim nekdo dekuji mocinky:-K:-K:-K

Moooc díky za tipy.:-K Vybírat ze 3 je přeci jen snazší, než vybírat z nějakých 40ti...:-D

Musím se přidat - má stejnou,jako Irča - na její doporučení a jsem zcela spokojená:yes:

já mám tu samou jako Simča a spokojenost:yes:

www.alza.cz/eta-2149-90000-harmony-pekarna-chleba-...
Já jsem dostala tuto pekárnu v sobotu,je to vše jednoduché a hlavně super pomocník;-):-K

Evane já mám tuhlehttp://www.zbozi.cz/p41447-eta-7149-90000/?q=eta%2...jsem s ní opravdu moc spokojená, mám ji od prosince, takže nevím jestli vydrží 3 roky:-D

Evane:http://domacipekarny.dama.cz/zajimavosti_historie_... co tahle:-?;-)já mám na menší množství těsta,ale my jsme v podstatě jen dva..más mnógo:-D:-D:yes:ale určitě si nějakou kup,u vás najde jistě uplatnění,je to skvělý pomocník:yes::-K

Ahojky. Chtěla bych vás moc poprosit o rady. Díky Topkám jsem se rozhodla, že si pořídím domácí pekárnu. Už jsem přečetla hodně diskuzí a nejsem z toho moudrá, spíš z toho mám hlavu jak pátrací balon. Proto vás chci poprosit, jestli mi poradíte - jsme 5ti členná rodina (my tři + moji rodiče), chleba kupujeme tak 3x do týdne, jinak rohlíky nebo celozrnné pečivo. Chtěla bych péct především zdravé chlebíky. Co očekávám od pekárny - to že mi vydrží aspoň 3 roky a nebudu s ní muset neustále lítat do servisu, možnost zvolit si jakou kůrku chci, více programů (abych tam mohla péct i něco jiného), snadnou údržbu a cenu do 3 tisíc. Nic moc jiného co bych měla chtít mě nenapadá. Můžete mi tedy prosím napsat, jakou značku a typ máte jak moc jste s ní spokojení? Mockrát díky.:-K

cameiro, naopak to byl dobrý tah - budeš péct jen celozrnné chlebíky, tedy dietně.;-)

děkuju moc za rady, nakonec jsem si z momentálního pohnutí mysli koupila v lidlu pekárnu Biffinet, na kterou jsem tady v diskusi četla celkem chválu...zatím jsem pekla jen jednou chleba z hotové směsi taky z Lidlu,byl dobrý..a dneska se chystám vyzkoušet něco dalšího.. ale musím říct,že kupovat si pekárnu v době,kdy plánuju hubnout nebyl úplně strategický plán:-D

Tomáši, já ten test znám a na jeho základě jsem si Kenwood BM 250 koupila. Ta pekárna má zase jiné výhody, takže ten test vyhrála i s jedním hákem. Skutečně je někdy tužší těsto špatně promíchané. A přiznám se, že dnes bych si taky koupila s 2 háky nebo tu, která dokáže háky zatáhnout a nevpečou se dovnitř.

Tomáš Chaluš

24. 3. 2011 20:02

spagetka:Tak to já myslel jiný test , tam byla doporučena Kenwood BM 250. nashledanou

spagetka:

Tomáši - předpokládám, že to jsou tyto výsledky testu, nebo ne? Jiné jsem nenanašla - http://www.energetickyporadce.cz/osobni-poradenstv...,
ale ta vítězná má háky 2 - tak nevím, jaký test jsi myslel, protože ta 2.a 3. má jen 1 hák

Tomáš, ja neviem, aká presne pekáreň vyhrala, ja mám ETU SIESTU, s 2 hákmi, a nemenila by som. Tie 2 háky pekne cesto vymiesia. Ja by som povedala, že je logické, že 2 háky lepšie premiesia cesto ako jeden. Neviem, aký majú názor ostatní, ale ja by som brala radšej tú s 2 hákmi.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 38 minutami

„Mražení jídla “ Sabule77, před 14 hodinami

„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více