KETO, lowcarb - vaření ze základních surovin bez sacharidů
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 19 minutami
„Přání a gratulace“ mika59, 29. 4. 2025 20:26
„2024 - změna designu u receptů ???“ veronika_straka, 27. 3. 2025 08:30
Poslední příspěvky
„U nás dnes drožďová polievka so zeleninou, pečený karfiol,…“ magdalenka, před 4 hodinami
„Veronika.Hrozna: Vypadá nádherně, dáte sem recept prosím?“ mtvrdikova, před 5 hodinami
„magdalenka: magdalenka: Už jsem chtěla dát recept, ale…“ Veronika.Hrozna, před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
16. 7. 2019 05:31
v dubnu mi moje sestra dvojče poslala jídelníček na míru, který jí poslal KETOFIT. Když jsem jídelníček uviděla a viděla v něm, že jí radí aby kombinovala vlastní vaření a recepty, které jí poskytli s jejich instantními produkty a koukla na tip ke svačině: má si dát třeba na plátky nakrájenou salátovou okurku s máslem, tak jsem se dosti zhrozila.
Sestra samozřejmě nic takového vařit nebude, protože na to nemá čas a instatní produkty jí nestačí má chutě, takže vlastně vyhodila peníze. Ale podařilo se jí namotivovat mě
V té době jsem už měla koupené obě cukrfree kuchařky, rozhodla jsem se, že nakoupím další knihy na téma nizkosacharidové stravování a keto. Celé téma zejména KETO mě dosti chytlo a rozhodla jsem se, že začnu s připravou keto/nízkosacharidových jídel a sama na sobě tak vyzkouším, zda je nízkosacharidová strava pro mě nebo nikoliv.
K dnešnímu dni se již celkem skoro 4 měsíce snažím jíst kvalitní nízkosacharidovou stravu Všechny jídla si vařím, nepoužívám žádné instantní produkty. V zásadě mi strava vyhovuje, chybí mi více ovoce, které mám moc ráda a co mi chybí nejvíce je kváskový chleba a chleba vůbec. Pořád se snažím najít nějaký recept na to jak udělat náhražku chleba bez mouky, ale je to dosti těžké, když můžete použít pouze mouku ze semen. Máte někdo zkušenosti s výrobou kvalitního lowcarb chleba a pečiva?