Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 6 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: já nechci nic, chci zachovat chut hrušek.…“ tara23, před 7 hodinami
„Dobry vecer, ted jsem dodelala mexicke guacamole a vecer…“ hazel, před 7 hodinami
„tara23: já do nich přidávám badyán, skořici, hřebíček ,…“ Jajajajaapaja, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
8. 9. 2009 08:40
7. 9. 2009 17:44
7. 9. 2009 17:18
7. 9. 2009 16:33
7. 9. 2009 16:03
7. 9. 2009 13:55
7. 9. 2009 12:35
7. 9. 2009 12:07
7. 9. 2009 09:22
Jak ho použít?
Řeknu Vám recept, jak se tohle burákové máslo jí v Anglii. Bílý toust dáte do toustovače (nebo můžete použít náš rohlík, rozkrát na půlky a taky opéct) a velice slabě opečete(ještě musím upozornit, že toustové chleby co máme tady jsou suché a nepřiliš vláčné, v Anglii je to úplně naopak jsou tam skoro o polovinu větší krajíce než jsou ty naše a vydrží dlouho čerstvé, takže už vzhledem k této mojí zkušenosti ten výsledek nikdy nebude stejný, jako když máte pravé anglické tousty a bur.máslo) Jak máte toustík opečený namažete slabout vrstvu burákového másla a na tuto vrstvu namažete stejně silnou vrstvu nuteli(nebo jakéhokoliv OŘÍŠKOVÉHO másla, důležité je to oříškové
7. 9. 2009 09:12
7. 9. 2009 08:58
7. 9. 2009 08:48
7. 9. 2009 08:17
7. 9. 2009 08:15
7. 9. 2009 07:51
http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=166
Předchozí 1 2 3 Další