Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas dnes leco s cesnekovym chlebem. Dnes…“ hazel, před 54 minutami
„MarcelaPa: Marcelko, děkuji za odpověď.“ Nadja, před 5 hodinami
„Hezký večer všem. Dnes jsem doma sama, Petr jel na chatu;…“ Nadja, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
8. 9. 2009 07:40
7. 9. 2009 16:44
7. 9. 2009 16:18
7. 9. 2009 15:33
7. 9. 2009 15:03
7. 9. 2009 12:55
7. 9. 2009 11:35
7. 9. 2009 11:07
7. 9. 2009 08:22
Jak ho použít?
Řeknu Vám recept, jak se tohle burákové máslo jí v Anglii. Bílý toust dáte do toustovače (nebo můžete použít náš rohlík, rozkrát na půlky a taky opéct) a velice slabě opečete(ještě musím upozornit, že toustové chleby co máme tady jsou suché a nepřiliš vláčné, v Anglii je to úplně naopak jsou tam skoro o polovinu větší krajíce než jsou ty naše a vydrží dlouho čerstvé, takže už vzhledem k této mojí zkušenosti ten výsledek nikdy nebude stejný, jako když máte pravé anglické tousty a bur.máslo) Jak máte toustík opečený namažete slabout vrstvu burákového másla a na tuto vrstvu namažete stejně silnou vrstvu nuteli(nebo jakéhokoliv OŘÍŠKOVÉHO másla, důležité je to oříškové
7. 9. 2009 08:12
7. 9. 2009 07:58
7. 9. 2009 07:48
7. 9. 2009 07:17
7. 9. 2009 07:15
7. 9. 2009 06:51
http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=166
Předchozí 1 2 3 Další