Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 9 hodinami
„Co umixovat dcerce v léte?“ Nadja, 1. 7. 2025 14:04
„elektrický sporák Gorenje“ Nadja, 28. 6. 2025 06:39
Poslední příspěvky
„Pekný večer dievčatá. Ako všetci, aj ja som si vydýchla, že…“ Julia Oskerova, před 9 hodinami
„magdalenka: U nás dnes docela snesitelně, ochladilo se od…“ Veronika.Hrozna, před 11 hodinami
„A já po tom dnešku Na zdraví a na nervy!“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
25. 6. 2025 14:50
Veronika.Hrozna: a já zase závidím Tobě nějakou tu zvěřinu, sice ne plný mrazák, ale pár kousků bych brala. Letos byl Petr pozvaný na divočáka, tak mi také kousek na ochutnání přinesl - mňam.
25. 6. 2025 14:48
Dám sem 2 odkazy stránek společností, které se chovem sumečka zabývaj
www.mzanyas.cz/zivocisna-vyroba/sumecek-africky/
www.farmiafood.cz/blog/sumecek-africky-dobyva-ceske-kuchyne/
Škoda, že nebydlíme blíž 😀
25. 6. 2025 13:20
25. 6. 2025 13:09
kimlo: Pstruha ja najskôr potriem marinádou z olivového oleja, citróna a lyžičky korenia na ryby. Do brušnej dutiny dám kúsok byliniek- rozmarín, tymian, petržlenovú vňať a nechám asi hodinku marinovať. Zmiešam hladkú múku, červenú papriku a čierne korenie a v tejto zmesi pstruha obalím a vysmažím na panvici v oleji. Toho, čo je na obrázku som robila v teplovzdušnej fritéze. Na povrchu som ho pred prípravou vo fritéze ešte trošku postriekala olejom a do bruška som vložila k bylinkám kúsok studeného masla.
Ja som dostal pstruhy od kamaráta, rybára, chytené u nás na potoku. Piekol som ich v keramickom pekáči vo vyhriatej rúre pri 180st asi 10-12 min, podľa veľkosti. V bruchu mali zväzok medovky, tymiánu a ligurceka. Pridávam foto.
25. 6. 2025 13:08
25. 6. 2025 13:00
25. 6. 2025 11:04
25. 6. 2025 10:45
25. 6. 2025 08:30
Já zatím upeču v pečence fleky s uzeným a k nim bude kyselá okurka 😋
Ella přijde na oběd o hodinu dřív.
25. 6. 2025 04:40
25. 6. 2025 04:38
24. 6. 2025 23:02
tak u nas zase bez velkeho vareni, salat, smoothie, toast z oriskovym maslem, a moc a moc vody s trochu citronu.
To teplo se u nas nejak usadilo, co je moc to je moc. Brzy letime za synem, doufam ze to pocasi se nebude stehovat s nami. Jsou u oceanu ,tak by to melo byt lepsi.
Marcelko ty livance vypadaji super, minule jsi jsem dala takovy hezky desert-jahodovou roladu, ty mas stale takove dobroty😋
Verunko ta levandule je krasna ,to musi byt vune. Jedna nase znama ji susi,a pak ji zasije do malich polstarku a dava mezi pradlo. Ted mas prestavku s loveckymi dobrotami, no ono to utece a budes plnit mrazak znovu. 😊
Nadie, to jste nekde pekne chytli nejaky bacil, preji Vam at jste z toho oba co nejdrive venku a uzivate si hezke leto na chate.
Verko ja miluji ryby, musim se podivat co to je ten sumecek, uz jak o nem jen pises mam na nej ohromnou chut😁
Tvoji Vendulce jen preji at ji to v praci rychle utika , to je hodne dni s s dvanactkami, a ty jsi hodna maminka, ze ji pomuzes. Hezky to devcata zvladnete.
24. 6. 2025 21:18
24. 6. 2025 19:45
24. 6. 2025 17:53
Pstruh je skvělý, ale celého kupuji jen v létě na grilovačku. Jinak kupuji filety, prostředkem filetu jsou drobné kostičky, které manžel pinzetou vytáhne 😀.Dál je výborný candát a pak smažená tmavá treska 😁.
No a top je samozřejmě sumeček, když jsem o něm četla, že ho mají rádi i ti co ryby nejí, protože má oříškovou chut a je naprosto bez kostí. Moc jsem tomu nevěřila, ale měli pravdu, sumeček je prostě nejlepší. Manžel ted v neděli dokonce prohlásil, že kdyby mu někdo před rokem řekl, že si pochutná na rybě, nevěřil by 😁.
A přitom je sumeček poměrně laciný, lacinější než pstruh, nebo candát
Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 2664 Další