Treska na másle

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

2 porce Ryby 2 názory

Suroviny

2 filety tresky (bez kůže)
sůl
mletý kmín
máslo
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Tresku omyjeme, z jedné strany osolíme a okmínujeme.

  2. V pánvičce rozpustíme máslo a tresku z obou stran opékáme, než je hotová, trvá to několik minut.

  3. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.

Poznámka

Je to nejjednodušší a nejrychlejší recept na tresku, překvapilo mě, že tu není.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Treska na másle

  • Johanka128 Johanka128(autor receptu)

    popoluska340: Já jsem taky měla mraženou, i když oproti čerstvým rybám je to obrovský rozdíl, ale někdy ty čerstvé prostě nejsou.

    Odpovědět

  • popoluska340 popoluska340

    Tento recept mi pripomenul ze mam este v mraznicke mrazenu tresku,ale nebude taka dobra ako z cerstvej ryby.

    Odpovědět

Tématické fráze: treska na másle recepty treska na masle top recepty treska top treska na másle recept treska na másle treska recepty treska s kůží na másle a kmíně treska nejrychlejší recept jak na tresky treska,recepty treska recepty na másle treska bez kůže recepty treska na panvicce treska na maslo

Zapomněl/a jsem heslo