Treska na másle

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

2 porce Ryby 2 názory

Suroviny

2 filety tresky (bez kůže)
sůl
mletý kmín
máslo
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Tresku omyjeme, z jedné strany osolíme a okmínujeme.

  2. V pánvičce rozpustíme máslo a tresku z obou stran opékáme, než je hotová, trvá to několik minut.

  3. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.

Poznámka

Je to nejjednodušší a nejrychlejší recept na tresku, překvapilo mě, že tu není.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Treska na másle

  • Johanka128 Johanka128(autorka receptu)

    popoluska340: Já jsem taky měla mraženou, i když oproti čerstvým rybám je to obrovský rozdíl, ale někdy ty čerstvé prostě nejsou.

    Odpovědět

  • popoluska340 popoluska340

    Tento recept mi pripomenul ze mam este v mraznicke mrazenu tresku,ale nebude taka dobra ako z cerstvej ryby.

    Odpovědět

Tématické fráze: treska na másle recepty treska na masle top treska na másle recept treska na másle top recepty treska treska recepty treska nejrychlejší recept jak na tresky treska,recepty treska recepty na másle treska bez kůže recepty treska na panvicce treska na maslo

Zapomněl/a jsem heslo