Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Hezkou neděli, u nás dnes po delší době šunkofleky, byl v mrazáku poslední kousek uzené krkovice, z ovaru polívka s krupicí a vajíčkem;-)

Jana Pá: Jana Pá: Jani, tak trochu tě podezírám, že se zlobíš jen aby řeč nestála:-)
Máš skvělého bratra a i sousedy:-K

U nás nic nového, měla jsem 3 ks naložené krkovičky, tak to šlo do pekáče a zelenina, která už koukala z lednice, tak jsem si řekla já vás dodusím a je to :-D, přijel ten můj bratr a dovezl polévku z lišek a maso v omáčce, rýži a já se zlobím, musí to hlásit předem, než já začnu vařit, ale už 2 dny nebudu stát u plotny :-O:-K:-K:-K, nemám to lehké, ale dá se přežít :-O;-)

houba: Moc děkuji za radu, to mám pro příště. Nenapadlo by mi to, přitom moje babička takhle zavařovala všechny houby. Tenkrát nebyla ani lednice, ani mrazák:-K:-).
Ještě jednou moc děkuji, však soused zase brzo s mističkou přijde. :-D. Chodí se psem do lesa každý den a ted nic jiného než lišky neroste:-)

LIŠKY na másle orestovat chvilku a i s tou stavickou do zipoveho pytlicku hezky na placato a do mrazaku. Jsou vyborne!

K večeři jsme měli tu naloženou krkovičku, s pečenýma bramborama, tatarkou a okurkovým salátem <3:-K.
Mladí se tady stavěli když se vraceli z výletu. Ella hodně děkovala za vstupenky do Šiklandu. Prý když z něj odcházeli řekla, že to byl nejhezčí den v jejím životě :-Q.
Ona taková stydlivka i veřejně vystupovala:-Q. To musela být zapálená, že jí lidi v obecenstvu nevadili:-D a tleskali jí.
Akorát Jiřík to asi odmarodí, přijel s horečkou. Snad to nic nebude

MarcelaPa: Marcel letí to neskutečně. Ale před těma dvaapadesáti lety, bylo na Višnové asi líp. Aspon tam nebylo tolik lidí. A stačilo přeplavat řeku a byla jsi u nás na návštěvě :-D.
Byla jsem tam asi po 2 letech a zase dlouho nebudu :-). I když si člověk přes léto nevybere, davy jsou všude.

tara23: jé, Věruško, ve Višňové jsem byla před 52 lety s tetou na dovolené, byli jsme v chatičkách a koupali se v Berounce, bylo to super. To je hrůza, jak ten čas letí.

Krásné odpoledne:-), my dnes k obědu rybí filety se sýrovou krustou, vařené brambory a zázvorová limonáda s datlovým sirupem.

Hezký den:-Kdnes buřtguláš;-)takže také žádné velké vyvařování;-)

Jana Pá: máš pravdu, Terezka se tu už dlouho neobjevila. Je to už rok, co přidala poslední recept. Zkusím jí napsat SZ, zda se ozve. ;-)

Veronika.Hrozna: Veru, ty bílkové pusinky s kávou jsem také hledala, ale nenašla - napiš link. ;-)

Veronika.Hrozna: já také vše převařím a potom až je to studené to jde směr mrazící pult., moc mě pomohla tejeja - Košice, ona vždy měla dobré rady ... ale už zde nechodí, já bych jela i pendolínem, aby se k nám vrátila :-K:-K:-K

magdalenka: Já také nevařím ať se každý podívá do lednice a ejhle něco tam asi je :-Q:-D:-K

Včera jsem po dlouhé době dělala kulajdu, teď ji Petr dorazil. Večer udělám asi brambory na loupačku a zítra naši "čínu" s rýží. <3

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Naposledy jste si prohlédli