Domažlický bramborák
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 409 kJ / 2 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,30 g |
Tuky | 175,48 g |
Vláknina | 29,16 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 972 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 198,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bramborák je výborný teplý i studený.
Recept je podle receptu z knihy Kuchařka pro krkonošského medvěda (nakl.Dona)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 1. 2021 19:34
ajahn: A to jste se registroval jen kvůli té jedné poznámce k receptu, který tu je už 11 let
25. 1. 2021 18:44
ajahn: dejte receptpřečtěte si poznámku
25. 1. 2021 18:29
Tohle je domažlický báč a ne bramborák!
26. 7. 2009 17:59
Co voní bramborákem - je naše +
25. 7. 2009 12:24
Cathleen, super! Po našemu zase- chudobnica
25. 7. 2009 10:43
nádherné - u nás (plzeňsko) je to známé jako "Hluchec" jen ze syrových brambor +
25. 7. 2009 10:40
Tento receptík znám pod názvem Bramborová buchta také někdy dělávám tak vím ,že je vynikající doporučuji
25. 7. 2009 10:23
Jé, Bibi, a já hledala podobný a nenašla
A Maruš, pojď, jsem zvyklá vařit pro víc lidí, jeden se tu ztratí a aspoň povyměňujeme zkušenosti
A Maruš, pojď, jsem zvyklá vařit pro víc lidí, jeden se tu ztratí a aspoň povyměňujeme zkušenosti
25. 7. 2009 08:51
Cathleen, chtěla bych k tobě na stravu Tento recept neznám
25. 7. 2009 08:24
Cathleen, taky dělávám a znám, u nás se tomu říká Krkonošský toč a je to fajn, že se to strčí do trouby a nemusí se stát u smažení.Krom jiného je to moc dobrý-u receptu ho mám vyfocený. Dávám bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 18 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 5 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 6 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 6 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 6 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 6 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 7 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Skromná kuchyně: Šmorn je staročeská delikatesa, kterou snadno zvládnete i dnes
Další recepty
Tématické fráze: bramborová buchta z plzeňska pečený bramborák bramborák z droždí bramborák pečený v troubě krkonošsky toč staročeský hluchec bramborák bramborák s droždím bramborák s kváskem starocesky bramborak výborný bramborák bramborák recept bramborák pečený báč hluchec krkonošský báč recept bramborový toč bramborak s droždí bramborový toč bramborák droždí
Suroviny: brambory, brambory, česnek, vejce, mouka hladká, majoránka, pepř, sůl, škvarky, droždí, cukr, mléko, array
Domažlický bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQZA
10 názorů