Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota11 409 kJ / 2 727 kcal
Bílkoviny74,30 g
Tuky175,48 g
Vláknina27,62 g
Cholesterol658 mg
Sodík972 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy198,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bramborák je výborný teplý i studený.

Recept je podle receptu z knihy Kuchařka pro krkonošského medvěda (nakl.Dona)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Dajda

25. 1. 2021 20:34

ajahn: A to jste se registroval jen kvůli té jedné poznámce k receptu, který tu je už 11 let:-? :-O

Simona Skolakova

25. 1. 2021 19:44

ajahn: dejte recept;-)přečtěte si poznámku;-)

ajahn

25. 1. 2021 19:29

Tohle je domažlický báč a ne bramborák!

Iriska

26. 7. 2009 18:59

Co voní bramborákem - je naše :yes: +

JanaDorazinova

25. 7. 2009 13:24

Cathleen, super! Po našemu zase- chudobnica;-):yes::yes::yes:

Iljusa

25. 7. 2009 11:43

nádherné - u nás (plzeňsko) je to známé jako "Hluchec" jen ze syrových brambor ;-)+

jollka

25. 7. 2009 11:40

Tento receptík znám pod názvem Bramborová buchta také někdy dělávám tak vím ,:-p:yes:že je vynikající doporučuji

cathleen

25. 7. 2009 11:23

Jé, Bibi, a já hledala podobný a nenašla:-O

A Maruš, pojď, jsem zvyklá vařit pro víc lidí, jeden se tu ztratí a aspoň povyměňujeme zkušenosti;-)

Merylas

25. 7. 2009 09:51

Cathleen, chtěla bych k tobě na stravu:-D:yes: Tento recept neznám:-8

Bibinka

25. 7. 2009 09:24

Cathleen, taky dělávám a znám, u nás se tomu říká Krkonošský toč a je to fajn, že se to strčí do trouby a nemusí se stát u smažení.;-)Krom jiného je to moc dobrý-u receptu ho mám vyfocený;-). Dávám bodíka:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: bramborová buchta z plzeňska pečený bramborák bramborák z droždí bramborák pečený v troubě krkonošsky toč staročeský hluchec bramborák bramborák s droždím bramborák s kváskem starocesky bramborak výborný bramborák bramborák recept bramborák pečený báč hluchec krkonošský báč recept bramborový toč bramborak s droždí bramborový toč bramborák droždí

Suroviny: brambory, brambory, česnek, vejce, mouka hladká, majoránka, pepř, sůl, škvarky, droždí, cukr, mléko, sádlo

TopRecepty.cz

Domažlický bramborák

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mQZA