Co dnes uvařit?
Když jsem ještě chodila na 1. stupeň základky, tak moje teta občas v sobotu vařila gulášovou polévku (ale byl to vlastně řidší guláš). Do schránky mi hodila lístek, abych přišla, a tak jsem rovnou ze školy šla s dětmi, které tam bydlely poblíž, na její vynikající gulášovku s houskou. A protože si strejda do polévky dával maggi, tak já musela také, i když jsme ho doma nepoužívali a já ho nepoužívám dodnes.
U nás momentálně hustě sněží
Veronika.Hrozna: krásný výraz jsi vymyslela - sežpapají
Asi má plechovou pusu
Zbylo jich pár a ty si vzal domů, takže i když pro něj nebyly ostré, tak chutnaly
Poslední diskuze
„2024 - změna designu u receptů ???“ cathleen, před 36 minutami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 9. 10. 2024 16:39
Poslední příspěvky
„Pro všechny z vás, komu vadí nynější způsob označení času…“ cathleen, před 52 minutami
„hazel: Stáni, koláčky máš moc hezké!“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Nadja: Nadi, já jsem si ho někdy v létě vyráběla sama a teď…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ani cukr, ani lepek! Nejnebezpečnější věcí ve vaší kuchyni je tichý zabiják jménem E621
Jak na dokonalý dýňový chlebíček: Voní perníkovým kořením, je krásně vláčný a díky polevě chutná fantasticky
V akci: Kysané zelí teď koupíte jen za 13 Kč. Hodit se bude ke svatomartinské huse, do segedínu i na zelňáky
Černá buchta ze Lhotky (i dort)
Nadja
Hodnocení receptu je 4,4 (5×)