Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 12 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 21 hodinami
„Co umixovat dcerce v léte?“ Nadja, 1. 7. 2025 14:04
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: Jak bylo včera chladněji, tak si to dneska…“ Veronika.Hrozna, před 12 hodinami
„Jajajajaapaja: jaruš já si na špekáčku opečeném na ohýnku…“ tara23, před 13 hodinami
„Pekný deň želám dievčatá, kým bolo ráno chladnejšie…“ Julia Oskerova, před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
26. 5. 2025 13:28
26. 5. 2025 12:03
26. 5. 2025 12:01
Porce na talíři je zetě a 2 ptáčci byly ještě větší. Rozmýšlela jsem se, jestli z nich má udělat 2, ale velký se líp balí 😁.
Měli jsme s manželem každý půlku velkého
26. 5. 2025 11:30
26. 5. 2025 11:17
Rozstřeleného ptáčka jsem nikdy nedělala, to se znám, to bych nejedla. Aby mi v telíři plavalo rozmočené vejce, teplá okurka a jakýsi buřt - to bych nedala.
26. 5. 2025 10:17
A k nim chtěl kynutý knedlík 😋👍
26. 5. 2025 09:36
26. 5. 2025 07:42
25. 5. 2025 19:18
Telecí můžu jen doporučit. Na řízky už nechci, stejnou službu mi udělá panenka. Pak jsem měla kližku a krk. Krk to vyhrál na celé čáře, už jsem ho pekla, 2x jsem ho dala do mrkve. Štávička úžasná.
A plánuji na posvícení koupit francouzkou krůtu, ale to budu muset pozvat na oběd úplně všechny. Ale to je písen budoucnosti 😁.
Dneska na to carbonare, jsem vše jen naklikala 😀
25. 5. 2025 18:51
Juli krásné meníčko to jste si pochutnali,Věrko dobře jsi vyřešila večeři,Stáni vy jste v jednom kole,ale fandit se musí!!!!
Věrko opět jsem požádala dceru o sumečka a navrhla jsem jí,aby také zkusila a ještě mi láká telecí maso a zetě kachní stehna také jsou s Rohlíkem moc spokojení.
25. 5. 2025 17:30
25. 5. 2025 17:07
25. 5. 2025 17:03
25. 5. 2025 15:36
u nas se konecne trochu oteplilo a sviti slunicko.
Ted jsem dodelala chilly, mam pripraveny cesnekovy chleb a salat.
Jdeme jeste ted do hokejove areny povzbudit 9 letou vnucku v hokeji a potom planujeme presazovat kvetiny.😊
25. 5. 2025 09:32
Prvně jsem je jedla před x lety v Mostě a pak v Itálii na dovče. Když jsem je dělala doma, tak to vždy byly alá carbonara. Český sýr, česká slanina a občas jesm dala i smetanu 😀
Ted jsem chtěla uvařit pravé, přesně podle Italského receptu.
Rohlík prodává čerstvou pastu. (Česká firma má mlýnici v itálii). Koupila jsem i Guanciale a Italský sýr 😁.
Byly výborné jen pro mě je al dente tvrdší, ale to je můj problém 😁. Pasta se vaří 2 - 3 min. Ale pro sebe bych aspon 30 vteřin přidala😀
Předchozí 1 … 34 35 36 37 38 … 2665 Další