zavařování v troubě
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„“ Nadja, 7. 5. 2025 10:24
„Přání a gratulace“ mika59, 29. 4. 2025 20:26
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadi čerstvé nemám, ale mám jich plno v mrazáku a…“ tara23, před 2 hodinami
„MarcelaPa: začala jsem číst: "my jsme včera a dnes měli…“ Nadja, před 3 hodinami
„hazel: máš krásnou bábovku ..... Když se tu mluvilo o Dni…“ Nadja, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
28. 2. 2019 13:18
8. 8. 2010 18:35
9. 3. 2010 09:58
9. 3. 2010 08:30
tipy_pro_zavarovani.doc
19. 1. 2010 16:41
19. 1. 2010 16:04
19. 1. 2010 15:14
Jen bych touto drobností chtěla apelovat na všechny, které zadávají recepty, aby - až budou zadávat název receptu - se na něj kriticky podívali, zda bude při vyhledávání výstižný.
19. 1. 2010 14:58
19. 1. 2010 14:51
18. 1. 2010 20:49
18. 1. 2010 20:37
Hougby v nálevu - 30 min při 90 °C, směs hub v tuku - 50 min. při 100°C a druhý den znova
Jinak vždycky do vychladnutí otáčím sklenice na víčko
18. 1. 2010 20:36
18. 1. 2010 20:15