zavařování v troubě
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, před 4 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Nadja: ne, Nadi, to je udělaná marináda a 2x potřené.“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„tara23: jj, má sílu. Já ji mám ve formě rosolu.“ Nadja, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna: to si manžel dal práci takhle vykrojit…“ Nadja, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
28. 2. 2019 12:18
8. 8. 2010 17:35
9. 3. 2010 08:58
9. 3. 2010 07:30
tipy_pro_zavarovani.doc
19. 1. 2010 15:41
19. 1. 2010 15:04
19. 1. 2010 14:14
Jen bych touto drobností chtěla apelovat na všechny, které zadávají recepty, aby - až budou zadávat název receptu - se na něj kriticky podívali, zda bude při vyhledávání výstižný.
19. 1. 2010 13:58
19. 1. 2010 13:51
18. 1. 2010 19:49
18. 1. 2010 19:37
Hougby v nálevu - 30 min při 90 °C, směs hub v tuku - 50 min. při 100°C a druhý den znova
Jinak vždycky do vychladnutí otáčím sklenice na víčko
18. 1. 2010 19:36
18. 1. 2010 19:15