Výrobník zmrzliny
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 12 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas bude ryba, brambory a salat z kaderavku…“ hazel, před 12 hodinami
„Julia Oskerova: Juli inspirovala jsi mě a hodně 😁. Už jsem…“ tara23, před 18 hodinami
„Dobrý deň želám dievčatá. U mňa dnes sumček a k nemu…“ Julia Oskerova, před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
26. 7. 2010 09:33
Bude se samozřejmě mrazit kratší dobu.
23. 7. 2010 08:31
Co se týká množství - vím,že Ty máš v receptech vždy téměř 1 litr surovin,ale šlo mi o to,jaké NEJMENŠÍ množství lze použít,zda je to nějak určeno. Nám by vyhovovalo,aby již hotové zmrzliny bylo tak max.do půl litru (odhaduji tak 2,5-3 dl surovin)- musíme ji sníst najednou,nebo bych ji musela nabízet po vsi (nemám na chatě ledničku ani mrazák).
23. 7. 2010 07:10
A nedává se 1,5 l koktejlu na zmražení, ale sotva litr (necelý litr). (Dávám to na váhu, maximálně 800 g). Tím, jak přístroj mrazí, se objem zvětšuje, až skoro k tomu litru a půl - je to vlastně takový zmražený napěněný koktejl
22. 7. 2010 10:33
Vzhledem k váze,velikosti,potřebnému místu,i ceně stále váhám. Hlavně to Nerudovské "Kam s ním?" Ale teď,v těch parnech by se hodil - a zvláště s Tvými prima receptíky.
22. 7. 2010 09:04
A suzanna ti už naštěstí písla. Ano, tenhle mám a jsem s ním moc spokojená.
Jen počítej s tím, že strojek váží 12 kg, tak by bylo dobré, kdyby měl u vás své místo. Kvůli jedné dávky zmrzky (když vás přepadne mlsná) se ti s ním asi nebude chtít tahat.....
21. 7. 2010 21:28
21. 7. 2010 13:58
Nééé že bych někdy byla u Cathleen v kuchyni, ale když ten odkaz rozklikneš, tak to nenajde žádný záznam, ale v řádku adresy je ten typ napsaný
18. 7. 2010 08:31
14. 6. 2010 15:28
23. 5. 2010 18:01
23. 5. 2010 10:47
23. 5. 2010 09:30
Od zítřka je v Lídlu akce na silikonové formy a formičky
.....ty prostřední - mušličky a citrónky - budou určo vhodné i na výrobu čokobonbónů http://www.toprecepty.cz/recept/11637-domaci-bonbo...
.....a ty vrchní, ty jsou asi na výrobu ledových skleniček?
19. 3. 2010 18:21
19. 3. 2010 16:21
Pokud bys chtěla levnější, musíš počítat s tím, že budeš muset dopředu v mrazáku namrazit tu chladící nádobu (namrazíš vlastně gel v dvojité stěně nádoby a ten pak zmrzlinu vychladí.)
U těch dražších typů, jako je můj, nic namrazovat nemusíš. Mají svůj vlastní kompresor a zmrzku tak vlastně můžeš mít kdykoliv si vzpomeneš
19. 3. 2010 15:42