Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biftečky PIKANT

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 12. 2008 09:43

Suroviny

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

27. 10. 2013 19:43

Neurokiss: :-)) diky za spestreni vecera, pani (pane?).
Nikde jsem se nedocetla, ze bych psala neco o objevu :-p takhle delavala bifteky moje maminka a po ni ja....vami zminovane hovezi, ktere se navic dusi, je uz zcela jiny recept.
Uvarte si medunkovy caj, ten uvolnuje vnitrni pnuti ;-) Hezky vecer!

Neurokiss

27. 10. 2013 13:22

Mimochodem, takto se bežně dělají roštěnky,(s tím rozdílem, že se pak maso dusí), takže myslet si dámo, že jste objevila Ameriku, jest zbytečnou domýšlivostí...

Baunka

3. 10. 2012 14:01

Dobrý den, jak dlouho je děláte z každé strany? A jaké doporučujete vepřové?(Panenku a krkovičku už po letním grilování moc nemusím:) - mno tak mi ho už moc nezbývá což:)

Děkuji

Šári

14. 6. 2010 08:58

Uklepla jsem se, takže znovu.. :yes::-) ;-)

Šári

14. 6. 2010 08:56

Výborné, rychlé jídlo :yes::-/

Lusinda79

1. 12. 2009 09:22

V jednoduchosti je síla:yes:

slunce slunce

15. 1. 2009 09:12

včera jsem tento recept dělala a je super doporučuji děkuji za nápad:yes::yes:;-)

tretra

17. 12. 2008 13:11

Papriko, to se vubec netýka jen tady toho, do bifteku jsem vešla náhodou. Přeji hezký den a nic ve zlém.

Paprika Paprika

17. 12. 2008 13:01

Tretro OK. Cathleen, omlouvám se, pokud se tě dotklo, že jsem se plně nevěnovala tvému receptu. :-8

tretra

17. 12. 2008 12:47

Já vím, že budu za hnidopicha. Prosím nemohly byste si, ty řeči, které se netýkaji přímo receptu, psát v diskuzi ve zvláštní kolonce_. Vy jste si tady z toho, udělaly chat a drbárnu. Já opravdu nemám tolik času, abych stihla vyselektovat, v záplavi ksichtíku a pro mně bezcennych informaci, neco co se týče přímo jídla. Netýka se to jen tohohle receptu, je to takřka už všude. Taky kolonka Co dnes uvařit, dřivě mi stacilo otevřit a viděla jsem tam nápad. Teď pokud se prohrabu Vašimi řečmi, tak stratim chuť a kolonka pro mně stratila smysl. Ja vím, že to tady žije, ale prosím, prosím, davejte si sraz v samostatne kolonce.

Paprika Paprika

17. 12. 2008 11:01

Mám šéfovou a ta naštěstí klape po chodbě podpadkama, takže mám čas na PC "uklidit" :-D:-D:-D

spagetka spagetka

17. 12. 2008 10:46

Papričko, bacha - nestojí ti za zády šéf :-?:-?:-D:-D

Paprika Paprika

17. 12. 2008 10:33

Vy jste ji ještě nezadrželi, co? Sliby chyby. Takhle v práci opravdu moc výkonná nebudu. Už několik dní (možná i týdnů)jsem doslova přeplacená. :-D:-D:-D
Recept je :yes:

spagetka spagetka

17. 12. 2008 10:15

Cathleen - ty už řádíš od rána, viď? ;-):-p:yes:

cathleen cathleen

17. 12. 2008 09:44

Není tu už něco takového? Hledala jsem a nenašla. A přitom je to obyč, rychlé a dobré....;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bifteky z vepřového masa biftecky vepřovy biftek biftečky z vepřové panenky pikant bifteky z vepřové panenky biftečky z panenky biftek z veprove panenky bifteky recepty vepřový biftek z panenky vepřové biftečky jaké maso na biftek recept na bifteky vepřové rychlé minutky hovězí biftečky veprove bifteky kuřecí biftečky bifteky z panenky kuřecí plátek na hořčici vepřový biftek s hořčicí

Suroviny: prsa kuřecí, hořčice, mouka hladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Biftečky PIKANT

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73q1