Kefír, kyška nebo podmáslí? Vyznejte se v oblíbených mléčných kysaných nápojích!
Poslední diskuze
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 26 minutami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 9. 10. 2024 16:39
Poslední příspěvky
„veronika_straka: to samozřejmě od začátku vím, ale datum…“ Nadja, před 22 minutami
„Nadja: je tam přímo pod receptem :)“ veronika_straka, před 2 hodinami
„Dobré odpoledne , my jsme dnes k obědu měli květákové…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
25. 5. 2009 22:55
Polévku vařím - namočené fazole, uvařím druhý den doměkka, pak přidám kořenovou zeleninu a papriku vhozenou do oleje (takovou jakoby jíšku z papriky), dochutím solí, maggi, libečkem a nakonec majoránku - to je recept mé nebožky tchýněNejlepší jsou do polévky ty veliké, tmavé fazole, udělají výborný vývar. Z malých bílých to není ono
25. 5. 2009 12:34
25. 5. 2009 12:28
25. 5. 2009 10:03
24. 5. 2009 13:00
24. 5. 2009 12:22
24. 5. 2009 11:21
24. 5. 2009 09:48
24. 5. 2009 09:23
24. 5. 2009 08:55
23. 5. 2009 16:45
23. 5. 2009 12:09
23. 5. 2009 10:40
23. 5. 2009 10:26
23. 5. 2009 10:25
Předchozí 1 … 2318 2319 2320 2321 2322 … 2458 Další