Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pro maminku, manžela nebo pro sebe. Skvělé dárky na poslední chvíli
Zdroj: Pixabay

Ne za pět minut dvanáct, ale přímo pět minut po dvanácté! Ne, vážně, vy ještě nemáte všechny dárky? Potom se vám určitě bude hodit inspirace, aby vám v nákupním košíku nekončily zbytečnosti, které nikdo neocení.

Protože právě inspirace je to, co teď akutně potřebujete. A zkuste se příští rok polepšit a kupovat dárečky průběžně třeba už od září. Ušetříte si nervy a užijete si advent.

Na cukroví nebo do jogurtu

O Vánocích je povoleno hřešit a mlsat. Pokud už ale nemůžete cukroví ani vidět, vaječného koňaku jste přepití na následující rok a horko těžko do sebe 24. prosince nasoukáte kapra se salátem, nepohrdnete nejspíš zdravější snídaní. Blanšírované mandle od Alberta najdou v kuchyni spoustu využití, hodí se na poslední kousky cukroví, anebo třeba do jogurtu nebo tvarohu k snídani. Poslouží jako skvělý zdroj vitaminů a tuků.

Od veselých démonů

Slyšeli jste někdy pojem andělská daň? Je to podíl destilátu, který se ztratí odpařováním během zrání v sudu. „Andělé, ať si vezmou svoji daň“, ozývá se z Panamy, „to, co zůstane, je nejlepší.“ Demon’s Share neboli démonská daň představuje tu nejlepší část rumu, kterou vyrábí veselí panamští démoni. Rum Demon’s Share 12 Y.O. je určen milovníkům rumu s podobnou náturou. Je ďábelsky dobrý a jemný, ideální pro chvíle plné zábavy a energie. Seženete na www.warehouse1.cz.

Pomocníci z přírody

Na nejrůznější nervové trápení, na řadu zdravotních obtíží, ale i na ozdobu, která však zároveň pomůže s předchozími problémy. S tím vším nám lidem pomohou minerály. Nestíháte už koupit dárek nebo si nejste jisti tím, který kámen by vaše blízké potěšil? Řešením je dárkový poukaz. Nechte obdarovaného vybrat podle vlastního výběru! I voucher pod stromečkem potěší.

Slaďoučký dárek

Dítě, ale i dospělého jistě potěší sladká dobrota, kterou najde pod stromečkem. Medoniéra obsahuje devět různých druhů českých medů s ovocem. Seznamte své blízké s nezvyklými medy. Nebo jste už někdy ochutnali příchuť ostružina, angrešt, černý rybíz, jahoda, meruňka, brusinka, višeň, rakytník, malina, arońie či granátové jablko? 

Ryby jako od profíka

Kurz od platformy Extrakurzy je ideálním dárkem pro mistra kuchyně, i pro toho, kdo se do téhle části bytu či domu zatím „bojí“. Vyberte třeba poukaz na online kurz Marka Raditsche, který je odborníkem na přípravu ryb. Ukáže obdarovanému širokou a pestrou paletu možností přípravy různých druhů ryb. Naučí se s ním připravit chutné pokrmy od vykostění a vyfiletování ryby, až po její servírování.

Vánoce bez dýmu

Někdo si prostě neřest jen tak odpustit nedokáže, tak darujte nikotinovou alternativu od British American Tobacco. Nová X2 je vyvedena v sedmi nových monochromatických i dvoubarevných provedeních, má lehčí a kompaktnější tělo a na první pohled zaujme nápaditou a opticky výraznější jednotkou pro vkládání tabákových náplní. Ta je zároveň opatřena novým uzavíracím systémem – záklopkou, která eliminuje zanášení nečistot do zařízení ve chvíli, kdy není používáno. Hned vedle ní je pak umístěna ikonická glo kontrolka v podobě svítícího kruhu, která se sem přemístila z čelní části zařízení. Nově pak na boku zařízení přibylo tlačítku pro komfortnější aktivaci režimu Boost. Kompletní nabídku najdete na shop.myglo.cz.

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více