Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele dundra

BlankaZ:Taky jsem si myslela, že to nedám do pusy. Ale chuťově mi to připomíná játra a manžel si dokonce myslel,že to je krůtí maso. Koule jsem totiž koupila mražené cestou z práce, dala je přes noc do ledničky povolit a on si je spletl s krůtími prsy, které jsou pořád ještě v mrazničce. :-D

Tak tyhle placičky jíme už týden! Ne že by nám nechutnaly. Právě naopak. Když jsme snědli první várku, radila jsem se s rodinou co mám uvařit na druhý den. Chtěli tuto dobrotu. :-p:yes:

Jsou chuťově výborné a hlavně měkké. Když jsem dělala kokosky z bílku, tak byly tvrdé jak beton. Letos jsem je dělala z karamelizovaného salka, které se dá už hotové koupit. Jsou možná sladší, ale taky dobré. Dokonce i když je připálíte. ;-)

dundra 9. 8. 2012 16:35
Fotoalbum: vzpomínání...
Tyhle staré fotky v krojích mám taky ráda. U babičky na půdě se prášilo na portréty mé prababičky a pradědečka, on ve vojenském, ona ve slováckém kroji. Teď se krásně vyjímají u mě v obýváku. Prababička se tváří přísně, tak z ní ze začátku měly moje děti strach, ale zvykly si.

Musím říct, že jsem vyzkoušela několik receptů na housky, ale tenhle je ve všech směrech nejlepší. Poprvé jsem dělala z hladké mouky a těsto bylo tužší, tak jsem dala polohrubou a přidala trochu mléka a byly super. A co mě velice mile překvapilo, ty housky přes noc neztuhly ale byly krásně vláčné.