Komentáře uživatele dundra
dundra
6. 12. 2015 00:07
Recept:
Býčí žlázy na špejli
BlankaZ:Taky jsem si myslela, že to nedám do pusy. Ale chuťově mi to připomíná játra a manžel si dokonce myslel,že to je krůtí maso. Koule jsem totiž koupila mražené cestou z práce, dala je přes noc do ledničky povolit a on si je spletl s krůtími prsy, které jsou pořád ještě v mrazničce.

dundra
30. 5. 2015 12:01
Recept:
Sýrové kapusťáky se slaninou
Tak tyhle placičky jíme už týden! Ne že by nám nechutnaly. Právě naopak. Když jsme snědli první várku, radila jsem se s rodinou co mám uvařit na druhý den. Chtěli tuto dobrotu. 


dundra
19. 12. 2014 18:27
Recept:
Rychlé kokosky
Jsou chuťově výborné a hlavně měkké. Když jsem dělala kokosky z bílku, tak byly tvrdé jak beton. Letos jsem je dělala z karamelizovaného salka, které se dá už hotové koupit. Jsou možná sladší, ale taky dobré. Dokonce i když je připálíte.

dundra
9. 8. 2012 16:35
Fotoalbum:
vzpomínání...
Tyhle staré fotky v krojích mám taky ráda. U babičky na půdě se prášilo na portréty mé prababičky a pradědečka, on ve vojenském, ona ve slováckém kroji. Teď se krásně vyjímají u mě v obýváku. Prababička se tváří přísně, tak z ní ze začátku měly moje děti strach, ale zvykly si.
dundra
7. 8. 2012 12:14
Recept:
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Musím říct, že jsem vyzkoušela několik receptů na housky, ale tenhle je ve všech směrech nejlepší. Poprvé jsem dělala z hladké mouky a těsto bylo tužší, tak jsem dala polohrubou a přidala trochu mléka a byly super. A co mě velice mile překvapilo, ty housky přes noc neztuhly ale byly krásně vláčné.
Přečtěte si Zobrazit více