

Rychlé kokosky
Postup přípravy receptu
Salko vylijeme do mísy, přidáme kokos.
Vše smícháme a lžičkou vytvarujeme malé kopečky, které dáme na pečící papír, který máme na plechu.
Pečeme do růžova - pozvolna tak 150-180°C.
Poznámka od kuchařky
Kdyby se stalo, že byste daly jemnější kokos, klidně přidejte o trochu více kokosu. Má být tužší směs. Dělá se to pak lépe.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Rychlé kokosky
-
Sú vyborné
-
-
Jsou chuťově výborné a hlavně měkké. Když jsem dělala kokosky z bílku, tak byly tvrdé jak beton. Letos jsem je dělala z karamelizovaného salka, které se dá už hotové koupit. Jsou možná sladší, ale taky dobré. Dokonce i když je připálíte.
-
Dnes upecene, vyborne!
-
huh, výborné... na 160C , 10min otocim plech a dalsích 10 min a jsou akorát. Parádní.
-
mnam
-
+5
-
Měla jsem chuť na nějakou sladkou dobrotu a tvůj receptík mě zaujal
vyzkoušeno
obodováno a uloženo
foto přiloženo
-
-
Jana:Děkuji,já je taky dělám už dlouho.A musím uznat že se po nich zapráší.Musím dělat několik várek.1.zkušební to na ní čekají,a poslední pár dní před vánocemi,a musím je schovat.Jinak nic nezbude.
-
Stano5, vítám tě v naší Topkové rodině, jako nového a dalšího člena a přeji ti, aby se ti tady líbilo
Za další rychlé kokosky máš ode mne 1.boda -
Jsou výborné, peču je již řadu let na Vánoce a nemají chybu. Místo lžičkou dělám kopečky namočenými prsty.