Komentáře uživatele EvaMar
EvaMar
10. 2. 2025 18:46
Recept:
Choux au craquelin (francouzské větrníčky)
Hmmm, tak po přečtení a prostudování dalších receptů mě zděsili, že vlastně každý recept je úplně jiný. Nejvíce receptů se peče na 200°C po dobu 1/2 a pak se nechají chaux vychladnout v pootevřené troubě! Takhle jak jste to napsala vy by to splasklo asi každému! Vážně mě tenhle recept vytočil!
EvaMar
10. 2. 2025 18:14
Recept:
Choux au craquelin (francouzské větrníčky)
No recept klasika odpalované těsto, ale pekla jsem raději déle a když jsem vyndala slehly 😱😱😱🫣 co je špatně?!?!? Postupovala jsem přesne podle receptu.
EvaMar přidal novou fotografii!
10. 2. 2025 17:07
Recept:
Choux au craquelin (francouzské větrníčky)
Přečtěte si Zobrazit více