Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele gargulkaD

hosta: Děkuji ! :-K Pod potahovku dávám zásadně máslový krém, ganache dovnitř. Tento dort konkrétně je ze dvou korpusů, 26 a 23 cm prům. ;-)

Jana Remkova: JJ, máš pravdu, jdu to doplnit. Včera nebyl čas, lítala jsem s manželem po nemocnici... ten mrkvový korpus má fakt úspěch, dokonce si ho pochvaluje i manžel, který se jinak na mrkev ani jinou zeleninu ani nepodívá... :-)

Děkuju moc, jj, byla to fakt piplačka... několik hodin jenom zdobení. Záda už mě bolely, ale jela jsem podle fotky, tak jsem chtěla všechny detaily z ní mít na dortu. :-K

srettka: Jééé, já taky! Moc děkuju! Doufám, že i v oslavenci vyvolá nostalgické vzpomínky... :-) :-K

Děkuju Jani, a proč ne... já se taky jen tak pokouším a zkouším... díky moc. :-)

Recept: Autobus
Děkuju moc kočky! :-K

Recept: Kniha
Lenka: Lenka: Ano, korpus je ořezaný a vytvarovaný do tvaru knihy už před potahováním. Stránky jsem naznačila rýhovacím nástrojem jemně až po potažení, pak ještě doznačila měděnou, hnědou a bílou barvou štětcem. Potahovku vyvaluju tak na 3mm, ale na obal knihy jsem nechala trošku silnější, asi 5 mm. Tak hodně štěstí a dejte pak fotku sem! :-)
:-K

Recept: Kniha
Lenka: Dobrý den, Leni, nevím, jak přesný ho chcete... upečený a pomazaný a vytvarovaný korpus jsem potáhla napřed bílou potahovkou zboku, potom hnědou potahovkou jako desky, to jsem si musela pořádně rozměřit... potom jsem udělala "prošívání", ozdobné pásky a ostatní ozdoby, nakonec jsem všechno stříkla pro realističtější efekt airbrushem a stránky naznačila štětcem. Také jsem po zaschnutí použila moji oblíbenou prachovku pearl white pro lesk. Tak nevím - pomohlo Vám to aspoň trošku? :-K

Děkuju moc! Ten Eddie mi dal docela zabrat! Příšera jedna! :-))