Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele HankaHana4.

srettka: video v článku se zdá, není originální k uvedenému receptu. Těsto i práce s ním je dost odlišná, trochu to zavádí, škoda, že jste nepoužila jiné video. Jinak chlebík chutná, je opravdu výborný, zrovna jsem zadělala, 😊 ještě poprosím o radu, nedal by se ten škrob nahradit jinou surovinou? Třeba tapiokovou nebo čirokovou moukou nebo kombinací vhodných jednodruhových? Děkuji

srettka: pekla jsem ho ve formě na biskupský chlebíček, ve kterém těsto i kynulo. Nevím,jaké jiné prostředí se tvořilo, na kvalitě chleba jsem to nepoznala. Byl výborný! Navíc mi odpadla činnost s manipulací s horkým hrncem a pečícím papírem. Někdy v jednoduchosti je síla i krása. 😊

Musí se chleba péct v hrnci? Nakynuté těsto v ošatce drží dobře tvar, dala bych ho rovnou na horký plech. Nezkoušel někdo takto péct?