Komentáře uživatele HonzaK
HonzaK
11. 1. 2021 14:28
Recept:
Vepřové výpečky II
Super recept. Bohužel však se nepodařilo podle představ - maso jsem zakoupil s kostí i kůží a zhruba v polovině masa jak jsem krájel kostičky jsem zjistil, že zbytek je jenom tuk, téměř žádné maso. Zpočátku jsem si pak během pečení myslel, že jsem před a během pečení přidal příliš mnoho vody a tak jsem maso nechal déle péct ve snaze nechat vodu vypařit. Nicméně po určité době (dodatečné hodině a půl pečení) mi přišlo, že už tekutiny téměř vůbec neubývá. Tak jsem odlil a zdá se, že všechno co zbylo už je čistě jenom tuk. Maso so rozpadá a nemá bohužel tmavou "kůrku", jak jsem doufal, i přestože jsem ho po odlití nechal ještě chvíli péct. Výsledek - rozpadající se maso s hromadou jak tuku v pevné tak kapalné formě bez omáčky. Chuť? Výborná. Příště možná zkusím jak někdo v komentářích tuším zmínil plecko, protože má mít údajně méně tuku a možná se zadaří lépe. Jinak za mě celkem spokojenost a beru výsledek za úspěch.
Přečtěte si Zobrazit více